H&M Home Zomercollectie

Nieuw | H&M Home zomercollectie: Tropical Touch

Hebben jullie de prachtige H&M Home zomercollectie voor dit jaar al gezien? Hij is werkelijk geweldig (al zeg ik het zelf)! Wanneer je alleen al kijkt naar de foto’s krijg je zin in de zomer!

De ‘Tropical Touch’ van deze zomercollectie van H&M Home is niet te missen. Het straalt een kant en klaar zomer paradijs uit. Gehuld in de mooiste kleuren en zomerse prints is het weer een bomvolle collectie. Zo vind je prachtig servies, super zomerse dekbedden en allemaal andere mooie woonaccessoires die je woonkamer in één klap veranderen in een tropisch oord.

De ‘Tropical Touch’ H&M Home zomercollectie heeft ook de bijnaam ‘Eclectic Style’ gekregen. Nog zo’n woontrend die je dit jaar veel ziet en waar H&M dus goed op in heeft gespeeld. Maar mocht je nog niet weten wat dit in houdt, hier even een uitleg in een notendop. Een eclectische woonstijl is een stijl waarbij je je niet richt op één type woonstijl. In een eclectisch interieur kan eigenlijk alles! Allerlei verschillende kleuren en materialen worden hierbij met elkaar gecombineerd tot een soort ‘zorgvuldig bij elkaar uitgekozen rommeltje’. Eigenlijk alles wat je zelf mooi vind word bij elkaar geplaatst. En dit is ook precies wat je een beetje terug ziet in deze collectie.

Deze toffe H&M Home zomercollectie is nu verkrijgbaar online en in de H&M winkels met Home afdeling. Zolang de voorraad strekt natuurlijk!

H&M Home zomercollectie H&M Home zomercollectie
H&M Home zomercollectie
H&M Home zomercollectie H&M Home zomercollectie
H&M Home zomercollectie H&M Home zomercollectie


Bron: H&M Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *