lente interieurs

Inspiratie | Lente interieurs met spring pastels

Misschien is het niet altijd aan het weer te merken, maar de lente is in volle gang! De meeste bomen zijn allemaal weer groen en de wilde bloemen spurten uit de grond. Kortom, het is lente! Tijd om lente interieurs te creëren en deze klaar te maken voor de zomerse periode die er aan zit te komen. En hoe kan dat nu beter dan met pastel kleuren.

Eigenlijk is het best wel gek dat we pastel kleuren in het interieur bijna automatisch koppelen aan de lente en zomer. Misschien komt het wel doordat het van die lichte kleuren zijn met vooral veel wit. Het zijn tenslotte kleuren die een ruimte helemaal op kunnen lichten.

Als we het dan toch hebben over lente interieurs met pastel kleuren dan zie je vooral vaak een witte basis. Dit word dat aangevuld met kleuren als mintgroen, zachtroze, lichtgrijs en licht taupe. Deze kun je ook weer prachtig met elkaar combineren. Zo heb je snel een frisse en lente uitstraling gecreëerd.

Kortom, pastel kleuren lenen zich perfect voor dit seizoen. Dit soort kleuren zijn ook nog steeds inmens populair en zijn bijna altijd mooi voor in huis, maar ook voor bijvoorbeeld de slaapkamer! Ben jij ook gek op spring pastels?

lente interieurs lente interieurs
lente interieurs lente interieurs
lente interieurs lente interieurs


Bronnen:
Kopafbeelding: Elle
1. onbekend 2. Ikea via Thewonderforest 3. cheaphomedecorideas 4. Pinterest 5. Ezibuy 6. Italianbark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *