appartement van Jennifer Lawrence

Binnenkijken | Huur nu het appartement van Jennifer Lawrence

Je bent vast wel bekend met het feit dat de celeberties van deze eeuw vaak meer dan 1 huis in hun bezit hebben. Maar nu zul je net als ik wel eens denken; ze kunnen toch maar op 1 plek tegelijk wonen? Dat klopt! Maar wat doen ze met die woning wanneer ze nu niet ’thuis’ zijn? Waarschijnlijk hetzelfde als Jennifer Lawrence, want haar appartement is nu te huur!

Het appartement is de vinden in hartje New York in het beroemde Tribeca complex aan 443 Greenwich Street. In dit appartementen complex kun je meerdere beroemdheden tegen het lijf lopen op de gang. Want ook sterren als Harry Styles en Blake Lively en Ryan Reynolds hebben hier een eigen stekje.

Momenteel staat het appartement van Jennifer Lawrence dus leeg en is te huur voor $27.500 per maand. Omgerekend zo’n €24.540 per maand. Je moet het er maar voor over hebben… Maar dan heb je wel zo’n 295 m2 oppervlakte met een geweldig uitzicht, een prachtige woonkeuken. Een badkamer waar je u tegen zegt en natuurlijk een zee van ruimte.

Het is een prachtig optrekje met een lift die direct naar het appartement lijd en is afgewerkt met prachtige, oude en verweerde balken en drie slaapkamers. Wat voor jou?
Laten we maar snel binnen gaan kijken!


Bron: Elle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *