Inspiratie: Dakraam, het kan stijlvol!

Wie kent ze niet, dakramen! Dit zijn ramen die je ontzettend veel ziet in daken. Ja opzich best logisch als het een dakraam heet. Maar dit zijn ideale ramen die ervoor zorgen dat je ook in een zolderkamer genoeg licht kunt hebben!

Waarschijnlijk zullen er veel mensen zijn die bij een dakraam meteen aan het merk VELUX denken. Dit is ook een van de merken die werkt met dakramen. Want er is natuurlijk veel meer mogelijk dan alleen een raampje in je dak. Zo kun je tegenwoordig ook dubbele dakramen, of dakramen met een klein soort balkonnetje krijgen.

Kortom een dakraam is ontzettend handig! Vooral wanneer je een kamer hebt met schuine wanden. Hier is het ideaal om een dakraam te plaatsen, want op die manier kun je ervoor zorgen dat ook in deze ruimte genoeg licht kan komen.
Toch vinden veel mensen een dakraam niet mooi. Maar, dit kan natuurlijk wel! VELUX bewijst dat een dakraam wel mooi kan zijn. Zij leveren niet alleen de mooiste dakramen, maar ook alles wat hierbij hoort! Zo kun je mooie verduisteringsgordijntjes in allerlei kleurtjes laten maken of super leuke gordijntjes voor de kinderkamer! Maar denk naast het verduisteren ook aan zonwering voor je dakraam, of zelfs horren om de muggen buiten te houden!
Met andere woorden, een dakraam hoeft helemaal niet saai of lelijk te zijn, maar kan enorm mooi zijn en een toevoeging zijn voor je interieur. Zolang je de goede kleur kiest natuurlijk!
velu3 velux1 dakraam


Bronnen:
VELUX

2 thoughts on “Inspiratie: Dakraam, het kan stijlvol!”

  1. dit soort ramen zijn best heerlijk in de zomer, ze kunnen zo lekker helemaal open, maar zelf ben ik een echte gordijntjesvrouw en dat is toch wel heel lastig bij dit soort ramen. dan is dit wel een mooi alternatief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *