Pantone Color report lente 2016

Het is alweer eind november, dit betekend dat de laatste maand van 2015 er aan zit te komen. Maar dat betekend natuurlijk ook dat 2016 in aantocht is! Pantone brengt altijd van de voren al een color report uit voor het nieuwe jaar. Hierin maken zij een voorspelling van de trendkleuren voor het nieuwe jaar. Ben je benieuwd naar deze kleuren? Lees dan nog even verder!

Aan  de kleuren te zien word 2016 volgens Pantone een erg kleurrijk jaar. Vaak zie je namelijk dat de kleuren voor een jaar erg op elkaar zijn afgestemd, maar voor 2016 is het een erg kleurrijk pallet. Van roze tot groen met bruin en grijs er tussendoor.
Het is een pallet dat bij zowel mannen als vrouwen past en daarom erg thuishoort in de huidige cultuur.

Ook zijn de retro en pastel kleurtjes nog niet weg te denken, want ook deze zul je waarschijnlijk veel gaan zien in 2016.
Binnenkort zal Pantone ook wel de kleur voor het jaar 2016 bekendmaken. Flexa heeft dit inmiddels al wel gedaan. Ik ben benieuwd naar de kleur van Pantone, maar de kleuren die nu al voorspeld zijn vind ik ook erg leuk! Wat zeg jij ervan? Hieronder kun je ze alvast bewonderen:

Pantone:
‘Colors this season transport us to a happier, sunnier place where we feel free to express a wittier version of our real selves.’End

 


Bronnen:
Pantone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *