boomstam vloerkleed

Woonvondst #12 Boomstam vloerkleed

Het is de afgelopen dagen echt snel kouder geworden. Op dit moment ben ik dus ook echt gek op truien en mijn sjaal. Maar ook mijn pantoffels mogen niet ontbreken. Maar hoe fijn is het om thuis een lekker vloerkleedje te hebben die niet alleen zorgen dat je voeten warmer blijven? Maar een kleedje zorgt er ook voor dat je interieur een ‘winterproof’ look krijgt. Maar dit vloerkleed is echt GE-WEL-DIG!

Ik had al eens eerster vloerkleden in de vorm van boomstammen gezien, maar er is echt geen een die kan tippen aan dit boomstam vloerkleed van Yvette Laduk.
Dit vloerkleed kwam ik tegen in het decembernummer van Ariadne at Home. Maar in eerste instantie had ik niet eens door dat het een vloerkleed was. Hij lijkt namelijk zo ontzettend echt, dat ik even twee keer moest kijken!

Dit boomstram vloerkleed, ontworpen door Yvette Laduk, word gemaakt van duurzame materialen. Waarbij de randen zijn gesneden, gebrand en gefixeerd. Gemaakt om jarenlang mooi te blijven. En wat het extra leuk maakt, dit is geen klein kleedje, hij heeft namelijk een doorsnede van 1 meter, 1,95 met of 3 meter! Hier kun je lezenEnd waar je dit vloerkleed kunt kopen!


Bronnen:
Yvonne Laduk

2 thoughts on “Woonvondst #12 Boomstam vloerkleed”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *