Buitenleven collectie

Nieuw | Buitenleven collectie van Søstrene Grene

Eind Maart was het dan zover! De allereerste ‘outdoor’ collectie van Søstrene Grene werd gelanceerd, de ‘Buitenleven collectie’! En als deze net zo leuk is als dat de andere collectie’s is, dan is dit ook een razend succes! En of hij leuk is geworden!? 

De Buitenleven collectie (zoals hij echt heet) is een vrij kleine collectie speciaal voor het buitenleven (lees; het balkon) en bestaat dus uit allerlei toffe producten voor in de lente/zomer. In deze collectie vind je artikelen zoals tuinstoelen, dekens, bloempotten en balkonhangers. Maar ook leuke lantaarns en andere gezellige dingen.

Buitenleven is nog hartstikke nieuw en dus met opzet niet al te groot. Best wel een slimme zet als je het mij vraagt. Maar ik geloof nu al dat de tuincollectie voor volgend jaar wel uitgebreider mag worden!

De eerste Buitenleven collectie bestaat uit producten die een spannende combinatie van speelse componenten met rustige, eenvoudige elementen. Hierbij zie je dan ook vooral veel groen, terracota/roze en donkerblauw. Zomerse kleuren met een rustige uitstraling. En ondanks het feit dat het geen grote collectie is, zitten er genoeg producten in om je balkon helemaal aan te kleden.

Wat vinden jullie van deze collectie van Søstrene Grene?

Buitenleven collectie Buitenleven collectie
Buitenleven collectie Buitenleven collectie  Buitenleven collectie Buitenleven collectie


Bron: Søstrene Grene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *