http://jlife-shop.com/actievoorwaarden/

Nieuw | Bloomingville Paas collectie 2017

Over iets minder dan twee weken is het alweer Pasen! Feestdagen die ik (na de Kerst) erg leuke feestdagen vind! Een feest dat gepaard gaat met veel vrolijke en zomerse kleurtjes. Schattige diertjes en vooral ook veel lekkers! Deze te leuker is het dat er tegenwoordig steeds meer merken met speciale ‘paas collectie’s’ komen. Daarom kun je nu ook de Bloomingville Paas collectie shoppen!
Bloomingville paas collectie
Bloomingville is een merk dat sowieso altijd al prachtige en super leuke collectie’s heeft. Ieder jaar komen er meerdere ‘nieuwe’ collectie’s uit, en iedere keer zijn ze weer leuk! Dit Scandinavische merk heeft dan ook een super leuke, kleine maar speciale Bloomingville Paas collectie ontwikkeld.

Het is een paascollectie met een Scandinavische twist en zonder de veelal gebruikte kleur geel en fluffy staartjes. De producten hebben een licht Scandinavische uitstraling maar geven een goede paas sfeer. Zo vind je in deze collectie allerlei leuke vazen, slingers, servetten, decoratie eieren en ga zo maar door! Kortom genoeg leuks om jou paasdagen helemaal compleet te maken!

De Bloomingville paas collectie is nu verkrijgbaar bij de Bloomingville dealers!

Bloomingville paas collectie


Bronnen: Bloomingville

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *