Coconut Joy

Review | Palmolive Gourmet Coconut Joy & Mint Shake

Halverwege vorig jaar kon je mijn review lezen over de (toen hele nieuwe) Palmolive Gourmet Body Butter Washes in de geuren Stawberry touch, Chocolate Passion, Vanilla Pleasure en Peach Delight. Deze zijn natuurlijk inmiddels al lang op, maar nog steeds is Peach Delight mijn favoriet. Deze koop ik dan ook regelmatig. Maar afgelopen week ontdekte ik twee nieuwe geuren! Dus die moesten ook mee. Dit zijn de nieuwe Coconut Joy en Mint Shake Body Butter Washes van Palmolive Gourmet!

En net als bij de vorige varianten is ook bij de Coconut Joy en Mint Shake de verpakking om ‘op te vreten’. Maar naast dat de verpakking er super tof uit ziet, ruiken ze ook allebei erg lekker. Persoonlijk ben ik geen fan van mint of cocosnoot, maar bij deze body butter washes is de geur aanwezig maar subtiel. Ik heb ze natuurlijk ook beide even uitgetest, dus ben je benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder

Mint Shake

Mint Shake
De kleur van deze verpakking is al super zomers vind je niet? De geur is ook erg fijn! Ik hou niet zo van mint geuren, maar deze heeft een zomers, bijna fruitig vleugje er door heen. Dit zorgt er voor dat je duidelijk mint ruikt, maar dat deze is verzwakt. Iets wat ik persoonlijk erg fijn vind! Verder is het een echte body butter wash. Wanneer je deze gebruikt lijkt het ook wel een beetje op een soort body butter. Maar wanneer deze in aanraking komt met water gaat deze heerlijk schuimen.

Je huid is na gebruik van deze Mint shake ook heerlijk zacht en ruikt heerlijk fris en fruitig met een mintig vleugje. En ik moet zeggen dat bij deze ook de geur in je huid blijft zitten. Plus dat je huid ook lang na gebruik fris blijft voelen, ik denk dat dat door de mint komt die er zin zit. Kortom een heerlijk verfrissende douchegel voor deze zomer!

Coconut Joy

Coconut Joy
Zoals je dus al hebt kunnen lezen ben ik niet echt een fan van mint, maar ook niet van Cocosnoot. Toch moest en zou ik deze variant testen omdat ik de anderen allemaal erg fijn vind. Maar ik heb hier echt GEEN spijt fan! Net als bij de Mint Shake heeft deze een cocos geur, maar is deze op een zomerse manier afgezwakt. Ook bij deze zit er dus een fruitig geurtje doorheen. Super fijn!

Ook deze schuimt heerlijk onder de douche, ruikt super fris en zomers en maakt huid heerlijk zacht! Ook de Coconut Joy is voor mij een ultieme ‘zomer’ douche product. Hij laat een heerlijke zomerse geur achter en deze blijft ook lang aanwezig. Kortom ook een topper!

Coconut Joy
Conclusie: Zowel Mint Shake als Cocount Joy zijn een heerlijke variant voor de zomer. Beide hebben een geweldige, zomerse geur en maken je huid erg zacht en fris. Ook om de verpakking hoef je het niet te laten, want ook je badkamer krijg een beetje een ‘summer feeling’ wanneer deze in de buurt staan.

Ook deze body butter washes zijn te koop voor €3,49 per stuk, maar zijn vaak in de aanbieding bij de drogist of supermarkt, dus kun je vaak voor een euro’tje al scoren! Ik zou inslaan als ik jullie was!


Volg J’life op InstagramFacebookTwitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.