Bloomingville najaarscolletie

NIEUW | Bloomingville najaarscollectie 2016

Kennen jullie Bloomingville al? Dit is ook een prachtig merk met een Scandinavisch tintje. Het merk komt dan ook uit Denemarken en is naast HKliving een van de bekendste merken met een Scandinavische ‘fibe’ in Nederland. Zijn jullie benieuw naar de nieuwe Bloomingville najaarscollectie 2016?

Nu het moderne leven steeds hectischer wordt en er steeds meer druk op onze schouders rust is thuis toch wel ons ‘heiligdom’ aan het worden. Een eenvoudig interieur met vooral veel rust. Dit is waar de Bloomigville najaarscollectie op is gericht, zodat je huis een soort detox plek word en waar je je kunt richten op de dingen in het leven die echt belangrijk voor je zijn.

Retro Comeback

In deze collectie gaan we terug naar het jaar 1970. Hierin gaan we veel klassieke patronen, natuurlijke texturen, rauwe randen en zachte vormen zien. Met warme kleuren als goud maar in ook kalme, rustgevende kleuren waarbij ook de meubelen een belangrijke rol spelen.

De combinatie van verschillende vormen en verschillende tonen van kleuren is nog steeds erg populair. Deze twee versterken het gevoel van een vernieuwd en bijna betoverd interieur. De herkenbare herfstkleuren zie je dan ook vooral terug in bijvoorbeeld keramiek en de opvallende woonaccessoires

Er zijn twee accentkleuren die je veel terug gaat zien dit najaar. Dit zijn blauw en groen; twee kleuren die prachtig staan bij bijvoorbeeld zwart, wit of juist hout. De oceaanblauwe kleur zie je veel in het keramiek en tafelgerei in combinatie met gouden accenten. Het groen zie je vooral veel in vazen, hierdoor heb je bijna het gevoel dat de natuur van buiten naar binnen komt.

Kortom een bomvolle, maar mooie en natuurlijk collectie! Je ziet super veel leuke woonaccessoires van lampen, vazen, schalen, fotolijsten, en zelfs hangende bloempotten. Maar ook zit er een meubel collectie bij inbegrepen! Hoe leuk!!

*Deze collectie is al verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten (ook online)*

bloomingville najaarscollectie bloomingville najaarscollectie
bloomingville najaarscollectie bloomingville najaarscollectie
bloomingville najaarscollectie bloomingville najaarscollectie
bloomingville-najaarscollectie2 bloomingville-najaarscollectie6
bloomingville najaarscollectie bloomingville najaarscollectie
http://www.bloomingville.com/collections/aw16-collection/ http://www.bloomingville.com/collections/aw16-collection/


Bronnen:
Bloominville Autumn/Winter 2016 Catalogus 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *