Binnenkijken | Leven in de bomen in Bali

Wie wilde vroeger niet graag in het bos spelen en hutten bouwen? Ik denk dat iedereen dat als kind graag wilde. Maar in Bali staat een prachtige, zesverdieping tellende villa die je vind tussen de bomen! Een super grote en prachtige boomhut dus!

Deze villa die de mooie naam Sharma Springs draagt is ontworpen en gemaakt door Ibuku; een organisatie die gespecialiseerd is in bouwen met bamboe. Dit is ook erg goed te zien, want bijna de hele ‘boomhut’ is handgemaakt van bamboe. Een prachtig, stevig en milieuvriendelijk materiaal.

Aan ruimte is hier geen gebrek want de villa heeft maar liefst vier tweepersoonsslaapkamers, een keuken, een lounge- en eethoek, een werkplek, een speelkamer, een mediakamer en een plek om te barbecueën. Maar er is ook een gastenverblijf te vinden. De villa is te huur, en wanneer je dit doet kun je ook rekenen op een butler en Wifi!

Naast het feit dat de villa er zelf prachtig uit ziet, heb je natuurlijk ook een adembenemend uitzicht. Je kijkt uit op een prachtige omgeving gevuld met mooie bomen (vooral palmbomen) en andere mooie natuurverschijnselen. Ik zou er zo willen wonen, jij ook?

leven in de bomen in bali leven in de bomen in bali
leven in de bomen in balileven in de bomen in balileven in de bomen in bali


Bronnen:
Huffingtonpost en Greenvillagebali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *