Lockerkasten

Inspiratie | Liefde voor lockerkasten

De industriële look is iets wat veel mensen de laatste jaren graag willen. Het is een stoere look die je al snel krijgt door ruwe materialen toe te passen in huis. Denk bijvoorbeeld aan ruw hout, metaal en vooral voorwerpen uit de industriële sector. Lockerkasten passen hier natuurlijk perfect bij!

Lockerkasten kennen wij natuurlijk vooral van school of de sportschool.. Het is dan ook iets waar we soms niet aan herinnerd willen worden, maar toch staan deze eye catchers prachtig in een interieur! Je kunt ze tegenwoordig zelfs als nieuw kopen in verschillende winkels (en online). Maar voor de echte stoere look is een vintage lockerkast maakt het toch vaak af.

Je hebt deze kasten van groot tot klein en worden overal voor gebruikt. Van tv meubel tot kledingkast, je kunt er alles mee doen. Verkrijgbaar met kleine deurtjes, de Amerikaanse lange deuren of soms zelfs met schuifdeurtjes. En van blauw tot groen of grijs, eigenlijk zijn alle kleuren te krijgen (en anders zelf zo te maken). In ieder geval is het zeker dat de lockerkasten helemaal hip zijn!

Lockerkasten Lockerkasten
Lockerkasten Lockerkasten
Lockerkasten Lockerkasten
Lockerkast Lockerkasten


Bronnen:
Kopafbeelding: Remodelista
1. Feedly 2. Trendsparana  3. Konahem 4. Thehomescene 5. A beautiful Mess 6. Cocolapinedesign 7. Frenchbydesignblog 8. Vintagerosebrocante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *