kerstboom kaarsen

Vondst #16 | Kerstboom kaarsen

Over precies een week is het alweer 1e kerstdag! Dat betekend dat de kerst nu echt snel dichterbij komt. Het is dus tijd voor een interieur vol kerstbomen en kaarsen. Maar wat nou, als je deze twee kunt combineren? Kerstboom kaarsen!

Zoals jullie nu inmiddels misschien wel door hebben ben ik een echte ‘christmas addict’. Ik kan geen genoeg krijgen van kerst. Zo zit ik dus ook de hele dag op Pinterest te kijken naar kerst foto’s. En zo kwam ik dus ook dit product tegen. Dit zijn namelijk kerstboom kaarsen die er eens vrij echt uit zien! Well done Broste Copenhagen!

Broste Copenhagen is een (je raad het al) Deens merk, met dus een Scandinavische look. Een merk waar ik ontzettend blij van wordt. Maar nu heb ik nog meer liefde voor dit merk gekregen door deze kaarsen. Je kunt ze in verschillende maten en kleuren krijgen.
kerstboom kaarsen
Nu heb ik alleen de groene nog maar kunnen vinden via deze een Nederlandse webshop.

En terwijl ik op deze webshop aan het neuzen was, kwam ik ook de super leuke kaarsjes tegen  van een kerstauto. Je kunt deze krijgen in een rode fiat 500, rode vw bus met cadeautjes of een kerstboompje op het dak. ik vond ze zo leuk dat ik ze jullie wel moest laten zien!
kerstboom kaarsen

Welke van deze kaarsjes is jou favoriet?
End

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *