vloerkleed in de slaapkamer

Trend | Vloerkleed in de slaapkamer

Een van de trends waar je dit jaar niet omheen kan is de slaapkamer. De slaapkamer is namelijk niet langer de plek om alleen nog maar te slapen. Het is daadwerkelijk een deel van het interieur geworden.

De slaapkamer mag vanaf nu een kamer zijn waar je heerlijk tot rust komt. Het gaat niet langer om alleen dat lekker liggende bed dat goed is voor je rug. De hele kamer mag gezelligheid uitstralen. Een mooie kleur op de muur en een gigantische verzameling aan lekkere kussens voor op het bed. Alles kan en mag!

Terwijl voorheen met name vloerbedekking erg populair was voor de slaapkamer, zie je tegenwoordig toch ook erg veel laminaat of hout! Dit zorgt natuurlijk voor een hele andere sfeer en uitstraling en kan er enorm luxueus uitzien. Maar, vloerbedekking had natuurlijk een reden. Door vloerbedekking heb je namelijk geen koude voeten wanneer je uit je bed stapt. Niets is vervelender dan wakker worden door steenkoude voeten. Maar omdat je dus tegenwoordig vaak een houten of laminaatvloer hebt in de slaapkamer, is een prachtig vloerkleed een goed alternatief!

Nu kun je natuurlijk kiezen tussen honderden verschillende vloerkleden, maar voor iedere sfeer is er een mooie te vinden. Je kunt een mooi groot karpet onder je bed leggen die aan de zijkanten uitsteekt, maar een wat kleiner kleedje naast je bed is ook erg mooi. En of je nu van een laagpolig of hoogpolig tapijt houd, beide is erg leuk!

Neem vooral een vloerkleed in de slaapkamer dat je mooi vind. Eén die een beetje in het sfeertje past dat je wilt creëren. Wil je alvast kijken wat er zoal te krijgen is op gebied van vloerkleden? Kijk dan vooral even hier. Misschien zit er wel eentje tussen die perfect in jou slaapkamer past? Om je wat extra ideeën te geven, heb ik wat mooie inspiratie voor je opgezocht. Enjoy!
Vloerkleed


Bronnen:
Kopafbeelding: Dustjacket
1. Digsdigs 2. Stijlvol wonen 3. Decouvrirdesign 4. The interiors addict 5. Bloglovin 6. Arts and classy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *