ikea lente collectie

Nieuw | Ikea lente collectie’s 2016

De lente gaat bijna beginnen. Het is dus ook tijd om naar de nieuwe lente collectie’s van Ikea te kijken. En zoals we wel gewend zijn van de Ikea, is het er niet één, maar twee! Maar, ook het vaste assortiment heeft een kleine update gehad. Het is dus hoog tijd om even te kijken wat er nieuw is!

TILLFÄLLE Collectie

Dit is de nieuwste designcollectie van Ikea, deze is dan ook al te koop in de Ikea filialen. Het is een collectie waarbij Zweden en Brazilië elkaar ontmoeten. Het is een collectie bomvol exotische kleuren en prints. Dus als je niet kan wachten tot het zomer is, dan zou je deze collectie in huis kunnen halen. Dan heb je binnen ‘no time’ een zomersfeer in huis. In deze collectie kun je van alles vinden. Van meubelen tot schaaltjes en textiel.
Ikea lente collectie 3
4 5
6 7 Ikea lente collectie Ikea lente collectie

Outdoor collectie

De lente en de zomer zijn natuurlijk de seizoenen van het jaar waarbij wij Nederlanders graag naar buiten gaan. Heerlijk picknicken, relaxen in de achtertuin of heerlijk naar het strand. Een mooie outdoor collectie mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ook de Ikea heeft hier natuurlijk goed over na gedacht en heeft een nieuwe picknick en outdoor collectie uitgebracht. Ook hier zie je veel meubels voor buiten, versiering voor de tuin en de handigste producten voor een picknick. Deze collectie is inmiddels al te koop bij alle Ikea filialen.

 

  

Vaste collectie

Naast wisselende collecties is er natuurlijk ook een vaste collectie. Maar zo af en toe mag deze ook een upgrade hebben. En dat is bijna zover. Er komt namelijk een nieuwe bank in assortiment. Deze kun je met verschillende elementen helemaal zelf samenstellen. Zo kun je dus je hele eigen bank maken. Maar ook zijn er mooie nieuwe vloerkleden en stoffen aan het assortiment toegevoegd. Ik ben benieuwd!
Deze producten zijn vanaf april te koop bij Ikea.
1 2 3 4
8 6


Bronnen:
IKEA

4 thoughts on “Nieuw | Ikea lente collectie’s 2016”

      1. Dankjewel Janet. Jammer. ?
        Een andere vraag: mag je de foto’s van de IKEA website zonder expliciete toestemming op je blog gebruiken? Okay, je geeft aan dat de bron IKEA is maar is dat dan voldoende?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *