Mandala dekbedden woontrend

Trend | Mandala dekbedden

Sinds een paar jaar is de slaapkamer een echt ‘vertrek’ geworden in huis. Terwijl er voorheen een soort taboe op de slaapkamer hing. Het is de ruimte in huis waar word geslapen, en dus heb je daar de meeste tijd je ogen dicht. Het maakte het eigenlijk niet zoveel uit hoe deze eruit zag. Maar dit is de laatste jaren echt wel veranderd.

Tegenwoordig is de slaapkamer meer dan ‘de ruimte waar je bed staat’. Het is nu zelfs de plek om tot rust te komen, te ontspannen of soms zelfs om te werken. Dus mag de slaapkamer er ook net zo mooi uit zien als de rest van het huis. Gek genoeg maakt een mooi dekbedovertrek al een super groot verschil.

Vaak zie je dat er voor ieder seizoen verschillende dekbedovertrekken uit de kast worden gehaald. Warme kleuren en kerst achtige printjes voor de herfst en winter, terwijl in de lente en zomer veel wit, of juist vrolijke kleurtjes en printjes tevoorschijn worden getoverd. Maar als we het dan toch hebben over zomerse dekbedovertrekken. Er is ook in ‘slaapkamer land’ een heuse trend gaande.

Misschien heb je het al voorbij zien komen, of heb je gekeken naar de post over de musthave van deze zomer. Namelijk het ronde strandlaken. Deze en de slaapkamer hebben namelijk iets gemeen! Want niet alleen bij de ronde strandlakens is het mandala patroon reuze populair, ook op dekbedden zie je ze ontzettend veel! De mandala dekbedden zijn dus echt hip en happening!

Maar niet alleen het patroon is leuk, ze zien er ook gewoon heel vrolijk en zomers uit! Je slaapkamer krijgt met een mandala dekbed meteen frisse en gezellige look. Het past helemaal thuis in de ‘Bohemian Style’ die op het moment een grote trend is. De mandala dekbedden zijn ook werkelijk in bijna alle kleuren verkrijgbaar, en vooral bij Urban Outfitters zijn prachtige varianten te koop!

Wat vind jij eigenlijk van de mandala dekbedovertrekken? Of hou je het liever bij een rond standlaken met deze print? Let me know!

mandala dekbedden woontrend


Bronnen:
Kopafbeelding: Urban Outfitters
1. Urban Outfitters 2. Gala Darling 3 t/m 6. Urban Outfitters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *