Ikea Najaarscollectie 2016

NIEUW | Ikea najaarscollectie voor 2016

Hoewel de zomer nog volop bezig is in ons landje, komen de eerste najaarscollecties alweer binnen. Altijd is daar 1 koploper als het gaat om het lanceren van dit soort collecties, en ja dan heb ik het natuurlijk over Ikea. Want vanaf augustus (nu dus) is de nieuwe Ikea najaarscollectie voor 2016 verkrijgbaar!

Waarschijnlijk moeten velen van ons nog lang niet denken aan het seizoen ‘herfst’. We hebben immers behoorlijk lang op onze zomer moeten wachten… (hoewel ik stiekem alweer aftel naar kerst, nog maar 145 dagen!!) Toch is het alweer tijd om ons interieur ‘herfstproof’ te maken.

JE HUIS HELEMAAL HERFSTPROOF MET NIEUWE DESIGNPRODUCTEN VAN DE IKEA NAJAARSCOLLECTIE

Deze nieuwe collectie van Ikea zit dan ook vol met super leuke, nieuwe producten! Van een super mooie schommelstoel, tot bijzettafeltjes, Scandinavische vloerkleden en Zweede kussens, deze collectie zit er vol mee!

Wat mij erg opviel, was het kleurgebruik in deze collectie. Want net als bij de nieuwste collectie van H&M Home zie je ontzettend veel de kleur donkerblauw terug komen. Zou dit de kleur worden voor dit najaar? Maar ook zie je nog steeds veel rotan, matte kleuren op de accessoires, handige opbergers en veel invloeden en kleuren uit de natuur. Ik vind het werkelijk een prachtige collectie die (zoals altijd) erg betaalbaar is en gewoon een mooie sfeer aan het interieur geeft.

Tijd om lekker plaatjes te kijken!!

Ikea najaarscollectie 2016 Ikea najaarscollectie 2016
Ikea Najaarscollectie 2016 Ikea Najaarscollectie 2016
Ikea Najaarscollectie 2016 Ikea Najaarscollectie 2016
Ikea Najaarscollectie 2016 Ikea Najaarscollectie 2016
Ikea Najaarscollectie 2016Ikea Najaarscollectie 2016 Ikea Najaarscollectie 2016
Ikea Najaarscollectie 2016Ikea Najaarscollectie


Bron:
Ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *