Stoere kaarsen Candellana

Woonvondst #30 | Stoere kaarsen van Candellana

Eindelijk! Daar is weer eens een nieuwe woonvondst! Dit keer is het niet specifiek één product maar eerder een merk. Onlangs ontdekte ik dit merk, en dacht meteen; ‘deze moet ik met jullie delen!’. Dus bij deze 🙂

Het mooie merk Candellana maakt namelijk de meest mooie en stoere kaarsen die ik ooit heb gezien! Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op kaarsen. Mede daarom moest ik dit merk wel met jullie delen! Dit is een merk uit Polen en is in 2011 opgericht door een groepje vrienden. Destijds was de markt overspoeld met allerlei verschillende soorten kaarsen.. Maar hele speciale varianten ontbraken nog..

Gelukkig was Candellana daar om deze prachtige kaarsen op de markt te brengen. Zij produceren geen kaarsen die je op iedere hoek van de straat aan kunt schaffen. Maar juist hele unieke en vooral hele stoere kaarsen! Denk maar eens: hoe tof is het om een kaars in huis te hebben in de vorm van een schedel?!

Ja, bij Candellana bestaan dit soort kaarsen. Ze hebben allerlei verschillende thema’s. Zoals dieren, handsymbolen, monumenten en nog veel meer! Er is altijd wel een kaars die je mooi vind. Mijn favorieten zijn toch wel de schedel, het konijntje (eigenlijk alle dieren), maar ook de granaat en het pistool vind ik erg leuk.

Het mooie aan deze kaarsen is dat ze of heel erg minimalistisch zijn vormgegeven, of juist (zoals bij monumenten en gebouwen) heel erg gedetailleerd zijn! Het is bijna wonderbaarlijk dat ze de kaarsen en zo mooi uit kunnen laten zien!

Deze stoere kaarsen van Candellana kun je via de officiële website bestellen (ze verzenden wererldwijd) maar er zijn ook wel een aantal Nederlandse webhops waar je dit toffe merk kunt scoren.

Wat vinden jullie van deze kaarsen?

stoere kaarsen
stoere kaarsen stoere kaarsen
stoere kaarsen
stoere kaarsen


Bron: CandellanaCandles

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *