H&M Home interieur

Nieuw | H&M Home Interieur update: Welcome Colour collectie

Eindelijk is het lente! Aankomend weekend gaat ook de klok alweer een uur vooruit, en dat betekend dat de dagen weer wat langer worden en dat de zomer langzamerhand dichterbij komt! Tijd dus voor kleur en fleurigheid in huis. Daar heeft ook H&M over na gedacht. Daarom is hier de nieuwe H&M home interieur update: Welcome Colour.

Zoals van ouds staat deze collectie ten eerste bol van de prachtige fotografie. Iedere keer weer even een petje af voor H&M Home hoor!
Maar goed, jullie zijn hier om de nieuwste Home collectie van H&M te bewonderen, of niet?

Zoals we, na een aantal eerder collecties dit jaar, inmiddels wel door hebben volgt H&M de interieurtrends op de voet! Diepte en rijke kleuren in huis zijn namelijk dé woontrend van 2018. En deze collectie sluit daar vlekkenloos op aan! Het is een collectie gevuld met kleur! Dit zie je voornamelijk terug in al het mooie textiel waarmee deze H&M home interieur update is gevuld. Naast het sfeervolle kleurgebruik zie je ook erg veel mooie bloemenprints. Hierdoor worden de producten nog meer ‘summer-proof’.

Mocht je de bloemenprint kussentjes al leuk vinden, dan vind je waarschijnlijk alle leuke accessoires in goudkleur ook prachtig! De combinatie van deze twee is ontzettend goed uitgekozen en op elkaar afgestemd. Misschien merk je het wel, ik vind deze collectie te gek! Wat vinden jullie?

Zoals altijd geldt ook bij deze collectie: zolang de voorraad strekt en zijn de artikelen nu verkrijgbaar in de H&M winkels met een Home afdeling en natuurlijk online!

Hm home interieur Hm home interieur
Hm home interieur Hm home interieur
Hm home interieur Hm home interieur


Bron: H&M Home

HM Home    Nieuwe collecties

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *