Riviera Maison Long Bay

Nieuw | Riviera Maison lente en zomer collecties 2018 (deel 3)

Dit dan alweer het derde en laatste deel van de blogpost over de nieuwe Riviera Maison lente en zomer collecties! Ja, en je leest het goed, want het zijn voor dit voorjaar maar liefst weer drie hele nieuwe themacollecties. Dit zijn ze: Riviera Maison Long Bay, City Hotel, Pure Resort.

Gedurende drie dagen (inclusief gisteren en eergisteren) zullen alle drie de themacollecties aan je voorbij komen. Op deze manier kun je precies zien welke collectie jij het leukste en mooiste vind en in welk collectie jou favoriete producten te vinden zijn! Benieuwd naar het eerste of het tweede deel? Klik dan hier voor de Pure Resort en hier voor de Hotel Chic collectie.

Riviera Maison Long Bay collectie

De lente, en dus ook de zomer, komt steeds dichterbij en dat betekend dat we het liefst allemaal op vakantie gaan! Bij voorkeur een tropische vakantie naar bijvoorbeeld het Caribisch gebied. Het paradijs met een azuurblauwe zee, hagelwit zandstrand en prachtige jachten. Tijd om te ontspannen! Maar mocht je nu thuis blijven deze zomer… Dan kun je het strand- en loungegevoel van een tropische vakantie in huis halen met de nieuwe Riviera Maison Long Bay collectie!

Lichte kleuren zoals Turquoise en wit staan centraal bij deze collectie en er word veel gewerkt met gevlochten structuren. Maar ook satijn, parachute- en wetsuitstoffen worden niet overgeslagen.
Dit alles word gecombineerd met zachte zandkleuren maar ook veel gouden details.

In de collectie vind je allemaal mooie, zomerse kussens maar ook prachtige lantaarns voor binnen en buiten! Maar natuurlijk nog veel meer mooie, zomerse items om een vrolijk tafereel samen te stellen. Maar ook aan de warmte van de zomer is gedacht, want in deze collectie vind je ook prachtig glaswerk voor al je lekkere en koude drankjes deze zomer.

Riviera Maison Long Bay Riviera Maison Long Bay
Riviera Maison Long Bay
Riviera Maison Long Bay Riviera Maison Long Bay


Bron: Riviera Maison

Riviera MaisonNieuwe collecties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *