Riviera Maison city hotel

Nieuw | Riviera Maison lente en zomer collecties 2018 (deel 2)

Dit is dan deel 2 van de blogpost van de nieuwe Riviera Maison lente en zomer collecties! Ja, en je leest het goed, want het zijn voor dit voorjaar maar liefst weer drie hele nieuwe themacollecties. Dit zijn ze: Riviera Maison City Hotel, Pure Resort en Long Bay.

Gedurende drie dagen (inclusief vandaag en gisteren) zullen alle drie de themacollecties aan je voorbij komen. Op deze manier kun je precies zien welke collectie jij het leukste en mooiste vind en in welk collectie jou favoriete producten te vinden zijn! Benieuwd naar het eerste deel, de Pure Resort collectie? Klik dan hier!

Riviera Maison City Hotel collectie

De inspiratie achter deze collectie is natuurlijk het fijne en relaxte vertoeven in een luxe vijfsterrenhotel. En dan natuurlijk het liefste in een mooie, grote Europese stad, zoals bijvoorbeeld Kopenhagen. Een city trip naar Kopenhagen was dan ook de inspiratiebron voor dit thema. Een heerlijke luxe en stijlvolle collectie om het typische hotelgevoel te ervaren.

Lekker slenteren foor de chique en luxe winkelstraten om vervolgens ’thuis’ te komen in een prachtige hotelkamer. Dat is waar deze collectie naar streeft, dat is toch absoluut genieten?! Dit fijne hotelsfeertje ontstaat bij de Riviera Maison City Hotel collectie door bijvoorbeeld het gebruik van elegante en luxe stoffen. Denk maar aan sfeervolle zomertweed, en een glacé parachutestof in de meest chique kleuren.

Alle producten in deze collectie zijn tot op ieder detail luxueus te noemen. Zo zijn kussens afgewerkt met strikjes of een zilveren borduursel met zilveren accenten. Of was dacht je van de precies goede afstemming tussen zilver, goud en koperkleurige accenten? Maar deze collectie is vooral te herkennen aan zijn chique kleurgebruik. Je ziet veel off-whites, zachte taupe en grijstinten maar ook uitdagend roze! Vooral de Pebble Beach lounge chair in fluweelachtig roze is een echte blikvanger!

riviera maison city hotel riviera maison city hotel
 riviera maison city hotel
riviera maison city hotel
riviera maison city hotel


Bron: Riviera Maison

Riviera Maison Nieuwe collecties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *