riviera maison pure resort collectie

Nieuw | Riviera Maison lente en zomer collecties 2018 (deel 1)

Eindelijk is het zover! Hier is de blogpost van de nieuwe Riviera Maison lente en zomer collecties! Ja, en je leest het goed, want het zijn voor dit voorjaar maar liefst weer drie hele nieuwe themacollecties. Dit zijn ze: Riviera Maison Pure Resort, City Hotel en Long Bay.

De aankomende 3 dagen (inclusief vandaag) zullen alle drie de themacollecties aan je voorbij komen. Op deze manier kun je precies zien welke collectie jij het leukste en mooiste vind en in welk collectie jou favoriete producten te vinden zijn!

Riviera Maison Pure Resort collectie

Het eerste thema dat aan bod komt dit keer is de Pure Resort collectie. Ik moet toegeven dat toen ik deze naam voor het eerst zag, dat ik dacht dat het een collectie met verzorgingsproducten zou zijn..  Dat had ik mooi mis! Toch maakt dat deze collectie niet minder leuk.

De Riviera Maison Pure Resort collectie is niet groot, maar heeft echt een aantal super leuke producten met zich meegebracht. Je herkent deze themacollectie aan zijn natuurlijke uitstraling met  tropische bananenbladprints. En zachte kleurtinten zoals aloëgroen in combinatie met zwarte en witte accenten.

Zoals je misschien al kunt raden is deze collectie geïnspireerd op een ontspannende en revitaliserende vakantie in het groene regenwoud in een fijne jungle bungalow. Zoals Riviera Maison zelf omschrijft: ‘Begin de dag met een heerlijke yoga sessie. Verken de jungle en sluit de dag af met een heerlijke cocktail in een casual bar.’ Op dit gevoel zijn alle producten uit deze collectie gebaseerd.

riviera maison pure resort collectie riviera maison pure resort collectie
riviera maison pure resort collectie
riviera maison pure resort collectie riviera maison pure resort collectie
riviera maison pure resort


Bron: Riviera Maison

Riviera MaisonNieuwe collecties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *