stijlvol loungen

Inspiratie | Stijlvol loungen voor buiten

Het is nu officieel een week lente! Inmiddels is ook de zomertijd in gegaan, en dus is het tijd om ons echt voor te bereiden op de komende zomer! De bomen worden weer groen, het wordt weer warmer buiten en ook lentekriebels gieren door ons lijf! Tijd om niet alleen ons interieur, maar ook de tuin ‘zomer proof’ te maken.

Veel mensen hebben vaak al goed nagedacht over wat ze willen met het interieur om deze op te fleuren voor de zomer. Maar de tuin is vaak een ander onderwerp. Aller eerst maar eens onkruid wieden, grasmaaien en misschien nog wat nieuwe bloemen planten. Maar hoe zit het eigenlijk met het ontspannen in de tuin wanneer de zon zich echt laat zien?

Iedereen kent dan ook wel de standaard tuinsetjes. Die plastic stoelen en tafels die met het eerste beste zomerstormpje al bij de buren in de tuin ligt… Dit soort setjes zijn natuurlijk ontzettend handig voor op vakantie of als ‘reserve’ tuinsetje, maar echt mooi zijn ze vaak niet te noemen.

Gelukkig zijn daar tegenwoordig de echte lounge sets voor buiten! Er zijn ontzettend veel verschillende loungesets verkrijgbaar. Denk aan diverse typen, kleuren en opstellingen. Voor iedere tuin (of terras) en budget is er wel een mooie te vinden. Want zeg nou eens eerlijk, wie wil er nu niet stijlvol loungen in de tuin? Zie je jezelf al wegdromen, hangend in een lekkere lounge bank, in het zonnetje met je favoriete drankje op tafel?…

Heb je nu genoeg ruimte in de tuin, ga dan bijvoorbeeld voor een complete hoekopstelling waar je gezellig met de hele familie of veel vrienden in kunt ploffen. Maar heb je geen complete tuin maar een compact balkon of terras? Dan kun je altijd kiezen voor een stijlvolle twee of drie persoons bank voor buiten. Kleed het geheel aan met wat mooie kussens, plaids, accessoires voor buiten en natuurlijk mooie planten of bloemen en het stijlvol loungen kan beginnen!

Heb jij de lente en/of zomerkriebels al te pakken?

Stijlvol loungen Stijlvol loungen
Stijlvol loungen Stijlvol loungen
Stijlvol loungen Stijlvol loungen


Bronnen:
Kopafbeelding: Vo Bedre
1. Highstreetmarket 2. Bloglovin 3. DIYandmag 4. Trendir 5. Pinterest 6. Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *