Jungle douchegels

Review | Jungle douchegels van Cien (Lidl)

Afgelopen week liep ik weer eens binnen bij de Lidl. En wat hebben ze daar toch altijd leuke producten zeg! Zo ook deze super toffe douchegels! Ik werd in één klap verliefd op de verpakking van deze Jungle douchegels. Benieuwd of ze net zo fijn ruiken als ze er uit zien? 

Deze Jungle douchegels zijn van het merk Cien, dit is het huismerk van de supermarkt keten Lidl. Ik heb al veel reviews gelezen en verhalen gehoord dat de verzorgings producten van Cien erg goed zijn en altijd een super fijn prijsje hebben.

Dus toen ik deze super leuke Jungle douchegels zag moest ik ze wel meenemen. Het is wel een tijdelijk product, dus hoe lang deze verkrijgbaar zijn weet ik niet, maar er geldt wel: op=op. Dus mocht je ze leuk vinden, sla dan snel je slag!
Jungle Douchegels
Maar ik heb ze natuurlijk ook bijna meteen even getest. Want ondanks dat ze er prachtig, zomers uit zien, wil je natuurlijk ook dat ze lekker ruiken en dat ze ook lekker schuimen 😉 Ik kocht beide varianten: Mystic Jungle en Tropical Jungle. En in eerste instantie werd ik meteen blij van de geur van Tropical Jungle. Dit is een (zoals de naam al doet vermoeden) een tropische, fruitige geur. Met name een beetje appeltjes achtig. Bij Mystic Jungle was ik in eerste instantie wat minder enthousiast, want ik rook eigenlijk niet zoveel..
Jungle DouchegelsMaar je komt er natuurlijk pas echt achter of deze douchegels fijn zijn wanneer je ze gebruikt! Beide hebben een doorzichtige substantie waarbij de Mystic Jungle een oranje kleur heeft en de Tropical Jungle is groen. Ook gaan ze beide best wel snel schuimen wanneer ze in aanraking komen met water. Ze schuimen niet extreem veel, maar meer zoals een normale zeep.

Alleen de geur die vrij kwam tijdens het schuimen; Wauw! De Tropical Jungle rook natuurlijk al lekker, maar onder de douche word de geur nog intenser! Ook de Mystic Jungle kreeg opeens een hele lekkere geur! Een beetje een geur die er ook hangt in de sauna, een hammam geur. En naderhand voelde mijn huid ook erg zacht aan en had mijn huid de geur van de douchegel!

Kortom, voor de prijs van €1,49 per stuk heb je echt een geweldig koopje! De verpakking van deze Jungle douchegels is geweldig, de geuren zijn beide heerlijk en je huid wordt er ook nog eens lekker zacht van! Ook zit er nog eens 500ml in iedere fles, dus je kunt best een tijdje vooruit met deze leukerds!

Dus wil jij ze ook hebben en proberen? Ren dan snel naar een Lidl bij jou in de buurt en hopelijk kun je ze nog scoren, want ze zijn het waard!

Jungle douchegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *