Søstrene Grene lente collectie

Nieuw | Søstrene Grene lente collectie: maak een idyllisch en sfeervol thuis

Afgelopen donderdag was het zover. De nieuwste Søstrene Grene lente collectie werd gepresenteerd! Dit is toch altijd wel één van de merken waarbij ik niet kan wachten om de nieuwe collecties te bewonderen. Maar hij is er en ik wil hem jullie niet langer onthouden.. Let’s have a look!

Dit jaar is het een collectie gevuld met veel nieuwe en verassende items voor in huis. Hier is grote nadruk gelegd op mooie en opvallende elementen die warmte, rust en idylle uitstralen. Zachte vormen en textiel in fijne pastelkleuren staan deze lente in de schijnwerpers gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en rotan.

Gekleurd glas is een trend waarin de zussen van Søstrene Grene dit seizoen stevig geloven. De collectie bevat daarom zowel glazen vazen als kleine meubels met glasdetails. Uiteraard betekent de lente ook verse bloemen – die je in de nieuwe collectie zowel kunt terugvinden in de vorm van designmotieven als in de prachtige vazen waarin de bloemen neergezet kunnen worden.

Naast veel mooie vazen en bloempotten zie je in deze collectie ook weer prachtig, simpel vormgegeven servies. Waarbij vooral natuurlijke blauwtinten de hoofdrol spelen. Maar ook op het gebied van textiel kun je je uitleven. Want wat zitten er mooie plaids in de nieuwe Søstrene Grene lente collectie!

De collectie is verkrijgbaar in de Søstrene Grene winkels vanaf donderdag 1 maart met uitzondering van de zitbank en het dienblad die verkrijgbaar zullen zijn vanaf donderdag 25 maart.

Søstrene Grene lente collectie
Søstrene Grene lente collectie Søstrene Grene lente collectie
Søstrene Grene lente collectie Søstrene Grene lente collectie
Søstrene Grene lente collectie
Søstrene Grene lente collectie Søstrene Grene lente collectie
Søstrene Grene lente collectie Søstrene Grene lente collectie


Bron: Søstrene Grene

    Søstrene Grene Nieuwe collecties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *