ikea kindercollectie 2018

Nieuw | Ikea kindercollectie 2018 een vrolijke en comfortabele kinderkamer

Als je een kleintje verwacht, is het belangrijk een knusse en veilige slaapplek voor je baby te creëren. IKEA helpt aanstaande ouders hierbij en heeft een reeks nieuwe producten ontwikkeld voor een complete kinderkamer. Van klassieke witte meubels en matrassen tot vrolijk textiel. Allemaal met veiligheid, betaalbaarheid en duurzaamheid als prioriteit. Een plek om tot rust te komen. En daar profiteert iedereen van, want als de kleine goed slaapt, slaapt het hele gezin door. De nieuwe Ikea kindercollectie is vanaf februari verkrijgbaar. 

Duurzaam zacht

De nieuwe KLÄMMIG collectie bestaat uit zachte handdoeken, een kleurrijke deken, dekbedovertrekken en een verschoningsmat. Gecreeërd voor de allerkleinsten en heerlijk warm en zacht voor de babyhuid. Alle producten zijn uitvoerig op veiligheid getest en gemaakt van katoen van duurzame bronnen.
Ikea kindercollectie Ikea kindercollectie

Flexibele meubels

Alle baby’s hebben recht op een knusse én veilige slaapplek. Met de witte SOLGUL meubelserie creëer je de perfecte basis. Het ledikant, de commode en kledingkast hebben allemaal dezelfde breedte, zodat het inrichten van de babykamer nog gemakkelijker is. En als de baby niet meer verschoond hoeft te worden, tover je de commode zo om tot een boekenkast.
Ikea kindercollectie Ikea kindercollectie

In dromenland

Goed slapen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom heeft IKEA het assortiment baby- en kindermatrassen volledig vernieuwd. Met aandacht voor kwaliteit, de juiste materiaalkeuze, comfort en veiligheid. Voor de wat oudere kinderen zijn er matrassen die verlengd kunnen worden. Het matras groeit dus als het ware mee.
Ikea kindercollectie

Vrolijk en zuinig

Of je er nu een hond, paard of giraffe in ziet, de gloednieuwe KRUX muur- en werklampen maken iedere kinderkamer vrolijk. De lampen in de vorm van een wezentje met oren, hebben een verstelbaar ‘hoofd’ en ‘armen’, zodat het licht precies daar schijnt waar het nodig is. De lampen worden verkocht inclusief een energiebesparende ledlamp.
Ikea kindercollectie Ikea kindercollectie

Bron: Ikea

Ikea  Nieuwe collecties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *