canvas van canvascompany

Review | Een mooi canvas van CanvasCompany

Wauw! Het is oprecht een hele tijd geleden dat er een review online is gekomen… Maar er is er eindelijk weer één! Dit maal een review van een canvas van CanvasCompany! Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder.

Zoals jullie weten ben ik onlangs verhuisd. Ik woon nu een kleine 3 maanden in mijn eerste, eigen huisje en we zijn inmiddels aardig gesetteld. Langzamerhand wordt alles aangekleed en alles naar onze eigen smaak ingericht, maar dit kost tijd. Daarom was het ook zo leuk dat ik de kans kreeg om een mooi canvas te laten maken.

Het canvas is gemaakt en geproduceerd door CanvasCompany.nl. Een Nederlands bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in het drukken van foto’s en afbeeldingen op canvas. Hierbij kun je kiezen uit uit allerlei verschillende soorten, maten en afwerkingen. Zelfs speciaal voor buiten of een zelf gemaakte collage. Kortom keuze en mogelijkheden genoeg! Naast dit is CanvasCompany onderdeel van FotoCadeau.nl, het moederbedrijf. Hier kun je nog veel meer producten met je eigen foto of afbeelding laten bedrukken. Super leuk voor een origineel cadeau!

Nu moet ik heel eerlijk toegeven dat ik zelf niet graag een foto van mijzelf of andere personen in mijn kamer heb hangen… Ik heb zelf meer met een mooie tekening of een kunstwerk. En daarom heb ik daar dit keer ook voor gekozen. Ik ben gegaan voor een sierlijke tekening van de kop van een wolf. Hij is stoer en toch ook erg subtiel en die combinatie vind ik zelf (en mijn vriend gelukkig ook) prachtig!

Dus na een tijd zoeken en kiezen had ik eindelijk de keuze gemaakt en werd het dus de afbeelding van deze mooie wolf. Het online bestellen van het canvas ging heel erg gemakkelijk. Ik koos voor de afmeting van 60x40cm. Een prachtig formaat voor de plek waar ik hem in gedachten had. Daarna uploadde ik de afbeelding die ik op het canvas gedrukt wilde hebben en gaf ook meteen aan dat ik hem wilde ontvangen met ophangsysteem (is ook wel handig). Daarnaast kon je ook nog kiezen of je wilde dat het product nog een extra keer gecontroleerd zou worden. Ook deze heb ik aangevinkt, want een extra controle kan nooit kwaad… En klaar was kees!

Ik denk dat het twee dagen later was dat ik hem al in huis had! Dat was ik gewoon niet gewend. Bij veel bedrijven die canvassen maken moet je soms zomaar een week wachten, maar dit ging heel erg snel! Hij zat netjes en stevig ingepakt en zag er in het echt misschien nog wel mooier uit! Alles voor het ophangsysteem zat er netjes bij en was gemakkelijk te bevestigen en het ophangen was dus ook een makkie. En zo hing hij dus al snel op zijn nieuwe plekje, ik ben echt heel erg blij mee! Het kleed onze schouw en eetkamer heel erg mooi aan. Nu hebben wij geen witte wanden, dus de zandachtige kleur van de achtergrond van de afbeelding matcht heel erg goed met de kleur op onze wand. Alsof het zo moest zijn!

Mijn conclusie: Ik ben heel erg blij en tevreden met mijn mooie canvas van CanvasCompany. Hij ziet er mooi uit, was gemakkelijk op te hangen. De afbeelding is goed en erg strak afgedrukt en het canvas zit goed strak gespannen om het frame heen. Het bestellen en leveren was snel en gemakkelijk, dus ik vind het een absolute aanrader!

canvas van canvascompany
canvas van canvascompany canvas van canvascompany
canvas van canvascompany canvas van canvascompany


Dit artikel is in samenwerking met CanvasCompany.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *