Jlife

Stem op Jlife voor de Woonblog Award 2017

Stemmen kan niet meer! Ik wil iedereen die heeft gestemd, heel erg bedankt. J’life is op de tweede plaats geëindigd!


Hoi Lieve Allemaal!

Even een hele andere post dan normaal.. Maar zeker niet minder leuk!

Jlife, mijn blogje is namelijk genomineerd voor de Woonblog award 2017!
Hier ben ik natuurlijk super blij mee en heel erg trots op. Ik zie het als een soort bevestiging dat ik het toch goed doe en dat mijn tijd en werk in Jlife wordt gewaardeerd en wordt gezien! Het is een motivatie om nog beter mijn best te doen om te proberen iedere dag een nieuwe blogpost te plaatsen en om jullie te blijven inspireren..

Maar nu heb ik JOU nodig!

Het is natuurlijk de bedoeling dat je hiervoor zoveel mogelijk stemmen binnenhaalt en via deze weg wil ik jullie dan ook graag vragen om op Jlife te stemmen. Ik zou het heel erg waarderen als jullie dit zouden willen doen.

Stemmen kan via de volgende link: https://amsterdamdiary.com/nl/awards/woonblogs-award-2017/ 

Of door op de foto hieronder te klikken:

Meedoen kan niet zo lang meer, tot en met 23 februari, maar ik ga alsnog heel erg hard duimen!

Bedankt!

Liefs,
Janet

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *