Primark home

Nieuw | Primark Home lente collectie 2018

Het is de tijd van de nieuwe collecties! Zo heeft de Home afdeling van één van onze favoriete mega ketens ook een nieuwe. Dan heb ik het natuurlijk over Primark Home. Het is een vrolijke, echt zomerse collectie voor dit voorjaar met zelfs twee thema’s.

Beide thema’s bevatten producten voor eigenlijk het hele huis. Van leuke woondecoratie tot mooie dekbedovertrekken voor in de slaapkamer. Maar eerlijk is eerlijk, de leuke prijsjes die altijd aan de producten hangen, maken ze nog leuker! Let’s have a look:

Thema 1: Simple Spring

Het eerste thema van deze collectie kenmerkt zich vooral door de rustige kleuren. Erg veel zachte tinten als beige, zandkleuren en grijstinten hebben dit thema overmeesterd. Om alles wat meer pit te geven wordt dit afgewisseld met gouden en rosé gouden details, het gebruik van het o zo populaire marmer en macramé structuren. Kortom alles heeft een zachte, rustige en simpele vormgeving. Dit zorgt ervoor dat je alle producten uit dit thema met elkaar kunt combineren en in ieder interieur passen!

Primark home Primark homePrimark home Primark home Primark home

Thema 2: Summer Vibes

De titel van dit thema verraad zichzelf al als je naar de prachtige sfeerfoto’s kijkt. Deze ademenen letterlijk zomer. Veel zomerse printjes zoals flamingo’s, cactussen en zeker ook fruit! En niet te missen: de felle, zomerse kleuren! O en wat zijn de Neon lampen toch leuk!

Primark home Primark home Primark home

Deze super leuke, en goed gevulde lente/zomer collectie ligt niet allemaal in één keer in de winkel. Vanaf begin februari zullen de producten stuk voor stuk de winkels in druppelen. Dus mocht je specifieke artikelen zoeken, dan is het verstandig om zo af en toe eens binnen te wandelen.. Ja oké, ik geef het toe, dat is ook erg gevaarlijk voor je portemonnee 😉

Wat vinden jullie het leukste product uit deze collectie?


Bron: Primark

Primark home  Nieuwe collecties 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *