riviera maison verfcollectie 2018

Nieuw | De eerste Riviera Maison verfcollectie

Ja je ziet het goed! Je hebt geklikt op het artikel over de nieuwe collectie van Riviera Maison. En dit keer geen ‘letterlijke’ interieur collectie, maar een special! Vanaf Februari ligt namelijk de eerste Riviera Maison verfcollectie in de winkels! How exciting!? 

Dit mooie merk staat natuurlijk bekend om zijn prachtige meubels en fantastische accessoires, maar eigenlijk miste er altijd nog iets zoals deze verfcollectie. Ze gebruiken bij Riviera Maison namelijk altijd zulke mooie kleuren… Dus een Riviera Maison verfcollectie was niet zo’n raar idee als je het mij vraagt. Ik ben nu al fan!

riviera maison verfcollectie 2018

De collectie bestaat uit 18 exclusieve kleuren met erg herkenbare ‘Riviera Maison tinten’. Het is toch een vrij breed kleurenpallet dat varieert van dromerig wit en oudroze tot koelblauw en wintergroen. Alle kleuren hebben een matte finish met een zachte, poederachtige uitstraling wat een fijn, rustgevend effect geeft. Een beetje te vergelijken met krijtverven.

Het zijn 18 prachtige kleuren, maar ik heb toch stiekem al een paar favorieten… Zodra ik de kans krijg en een plekje in ons huis vind om te schilderen, denk ik dat ik aan de slag ga!
Hierbij mijn favorieten:

riviera maison verfcollectie riviera maison verfcollectie riviera maison verfcollectie riviera maison verfcollectie
Welke kleur uit de Riviera Maison verfcollectie is jou favoriet?

Update 2022: Ondanks dat ik, maar velen met mij, dit een prachtig product vonden, is de Riviera Maison verfcollectie niet meer verkrijgbaar… Maar wees niet getreurd! Er zijn natuurlijk veel meer mooie merken die mooie en goede krijt/kalkverven verkopen. Denk aan Pure&Original of Painting the Past. Maar ook de ‘voordeligere’ huismerken van verschillende bouwmarkten doen het ook zeker goed!

Bron: Riviera Maison

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thoughts on “Nieuw | De eerste Riviera Maison verfcollectie”

 1. Hallo,
  Ik zoek de kleur van mijn buffetkast die ik jaren geleden gekocht heb.
  Het is een beetje gelige kleur zoals vele kasten er van rm uit zien.
  Kunt u mij vertellen welke post dit is?
  Hoor het graag .
  Gr Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *