Søstrene Grene interieur collectie 2015

Søstrene Grene interieur collectie

Het is gigantisch druk in interieurland als het gaat om de nieuwe collecties voor dit najaar. Zo ook bij Søstrene Grene. Ik hou van Søstrene Grene!

Dit is dan ook één van de vaste adresjes waar ik altijd even langs ga als ik in het centrum van Groningen ben. Het is een winkel vol met allerlei spullen met een duidelijke Scandinavische achtergrond.

Vanaf (waarschijnlijk) 10 September ligt de nieuwe Søstrene Grene interieur collectie dan ook in alle winkels. Een collectie met de mooie en leuke naam: ‘Beauty and Joy’ (jup, letterlijke dus). Ik vind het zelf een erg mooie collectie die fris en nieuw is. Maar het is wel een erg sfeervolle collectie door de donkere en volle kleuren. Maar de combinaties izjn echt prachtig. Het zijn donkere kleuren met her en der een tikeltje glitter. Dit geeft net dat ‘glamour’ tintje.

De collectie heeft van alles! Van ladders, tafeltjes en dikke plaids tot opberboxjes, kussentjes en waxinelichthoudertjes.
Kortom een geweldige collectie voor dit najaar. Één die de donkere dagen van de hersft en de winter net wat meer sfeer kan geven.
Sostrene Grene interieur collectie Søstrene Grene interieur collectie Søstrene Grene interieur collectie Søstrene Grene interieur collectie 2015Søstrene Grene interieur collectie 2015Søstrene Grene interieur collectie 2015Bronnen: Søstrene Grene magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *