House-Doctor-Shopper

Woonvondst #6 House Doctor shopper

Vrouwen en tassen. Dat is een onafscheidelijke combinatie. Want vrouwen, en ja ik geef het toe, kunnen gewoon niet genoeg tassen hebben. 

Voor iedere gelegenheid heb je een aparte tas, en eigenlijk heb je ook nog wel een tas voor iedere outfit. Het net zoiets als schoenen. Voor iedere outfit een ander bijpassend stel.
Maar tassen zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook nog handig. Want er past zo lekker veel in. Zo heb je altijd alles bij je. En nog een bijkomend voordeel: Je kunt extra veel make-up kopen, want ja, in iedere tas moet wel een klein toilettasje zitten zodat je altijd en overal je make-up kunt bijwerken. Goed excuus toch!?

Maar goed, even to the point. Deze tas van House Doctor is echt GE-WEL-DIG, althans dat vind ik. Ik vond deze laatst online en was eigenlijk meteen verkocht. Het eigenlijk een hele simpele shopper, maar toch erg leuk! Hij heeft namelijk het Grid patroon. Een patroon dat echt een trend aan het worden is. De lederen handvaten/schouderband maakt de tas nog mooier! Hij heeft zelfs een binnenvakje, altijd handig!

Een tas is natuurlijk voor vele doeleinden handig, maar kan ook super gaaf staan in je interieur. Want je kunt hem natuurlijk ook voor hele andere dingen gebruiken.
Kortom een prachtige House Doctor shopper, en niet eens duur. Hij kost namelijk maar €16,50! Dat kun je toch bijna niet laten liggen? Maar mocht je nu niet zo’n fan zijn van het grid patroon, dan zijn deze tassen er ook nog met andere gave printjes. Gewoon even op google zoeken en je hebt zo een hele reeks gevonden!
House-doctor-shopperBronnen: athomeliving.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *