Jlife - Riviera Maison coast by coast collectie

Riviera Maison Coast by Coast collectie 2022

De zomertijd is afgelopen weekend ingegaan, en dus voelen de dagen alweer een beetje langer. Maar het fijnste hiervan? Het gevoel dat de zomer er aan zit te komen! Zo ook bij Riviera Maison. Maak daarom kennis mee de lente collectie voor 2022: Coast by Coast.

Jaarlijks komt Riviera Maison met unieke en bijzondere collectie’s. Zo ook voor de lente van 2022. De Coast by Coast is gevuld met stijlvolle producten die geïnspireerd is op de kustlijn en een verblijf in een strandhuis in de duinen. Een thema dat je direct herkent door de lichte kleuren als warm naturel en fris wit welke worden gecombineerd met zacht geel en rustgevende blauwtinten.

Een mooi thema waarbij de naam eigenlijk al genoeg zegt. Een collectie dat een ontspannen sfeer creëert en waarbij een fijn voorjaarsgevoel voorop staat. Je vind in deze collectie vooral accessoires gemaakt van natuurlijke materialen en welke een luchtige uitstraling hebben. Denk hierbij aan linnen en katoen welke een prachtige combinatie vormen met Wicker en hout.

Naast de herkenbare kleuren en materialen zie je vooral ook de vorm van schelpen veel terugkomen. Een vorm die we dit jaar zeker veel gaan zien. Deze zie je terug op kussens, als servies of vaas maar ook als stijlvol, zilveren sculptuur. Daarbij mag je de bekende matrozenstrepen natuurlijk ook niet vergeten. Deze horen zeker thuis in een nautisch thema als deze.

De Riviera Maison Coast by Coast collectie is vanaf nu verkrijgbaar via hun eigen webshop, maar natuurlijk ook te verkrijgen via verschillende verkoop kanalen. Denk aan Fonq of Wehkamp
Wat is jou favoriete product uit deze collectie? Ik ga voor de Ice Cream Storage Jar, spot jij hem hieronder?

Bron: Riviera Maison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *