Trend | Nautische kleuren

Lente staat voor de deur, dat betekend ook dat de zomer er aan zit te komen! Ook de weersvoorspellingen worden steeds beter. Tijd om het interieur lente en zomerproof te maken. Hoe kan dit beter dan met de nieuwste trend op kleurgebied voor in huis? Nautische kleuren zijn namelijk niet meer weg te denken! Zon, zee en strand, here we come!

Je zag de nautische kleuren al tevoorschijn komen in de nieuwste collectie van Rivera Maison, maar ook van Riverdale! Maar wat zijn nautische kleuren nu eigenlijk? Wanneer je dit letterlijk gaat opzoeken kom je al snel uit bij maritieme kleuren. Met andere woorden, marine kleuren! Heerlijk zomers toch!

Nautische kleuren zijn dus de trend voor de aankomende lente en zomer. Hierbij kun je denken aan veel wit, marineblauw en oceaanblauw. Maar ook de bruine tinten doen het goed! Materialen als hout, jute en rotan werken ook super goed bij deze trend. En misschien kun je je nog wel herinneren dat deze trend een aantal jaren geleden ook al erg hot was, heeft deze keer heeft de trend toch een pastelkleurige ondertoon. Maar vergeet de ankertekens en schelpjes niet!
De nautische trend is over komen waaien uit de fashion industrie, want ook daar zie je deze kleuren erg veel. Maar ook prints van strepen zijn niet te missen! Het is een trend die je perfect in je interieur kunt toepassen. En juist daarom zocht ik deze inspiratie voor jullie, zodat je alvast kunt wegsmelten bij het idee dat de zomer dichterbij komt!
nautische kleuren


Bronnen:
Kopafbeelding: Vickys-home
1. Pinterest 2. Ivory and Deene 3. etoileno5 4. The inspired room 5. kathykuohome 6. Indulgy 7. Pottery Barn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *