Inspiratie | De trendkleuren in huis

Het kan je niet ontgaan zijn, de trendkleuren van dit jaar. Eigenlijk zijn het er 3! Want zowel Flexa als Pantone roepen ieder jaar een kleur uit tot kleur van het jaar. Dit jaar zul je dan ook worden overspoeld met de kleuren okergoud, rose quartz en serenity.

Vorig jaar september schreef ik al het artikel over de kleur voor 2016 volgens Flexa. Dit is namelijk okergoud. Geel heeft sinds vorig jaar een enorme ‘come back’ gemaakt in het interieur en ook dit jaar is die niet te missen. Het is een kleur die je met heel erg veel andere kleuren kunt combineren. Okergoud geeft je interieur een hele natuurlijke, maar toch ook luxueuze uitstraling. En hoewel ik zelf geel helemaal geen mooie kleur vind, ben ik toch wel erg fan geworden van het okergoud in huis.

Pantone daarentegen deed voor 2016 iets heel erg opvallends. In december 2015 werd dan ook bekend dat het niet één kleur zou worden, maar twee! Dit was voor het allereerst, en ik was ontzettend onder de indruk en kon toen ook niet wachten om dat nieuws met jullie te delen.
Voor 2016 zijn namelijk Rose Quartz en Serenity uitgeroepen tot kleuren van het jaar volgens Pantone. Twee kleuren die perfect bij elkaar passen en elkaar ontzettend versterken.

Nu we dan zijn aangekomen in maand 3 merk je toch dat deze prachtige kleuren een beetje worden vergeten. Tijd voor mij om een dosis aan inspiratie te maken met de trendkleuren in huis. Met als doel; jou laten zien dat je deze kleur op een leuke manier in huis kunt halen zonder een hele wand in die specifieke kleur te moeten schilderen. Have fun!!

Rose quartz okergoud


Fotocredits:
Kopafbeelding: marieclaire maison & Colorfutures 
1. brabbu 2. houseofturquoise 3. gudrunvaldblog 4. oliverfurniture 5. templeandwebster 6. planete-deco 7. finelittleday 8. housetohome 9. lauragaskill 10. Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *