Jlife - søstrene Grene buitenleven

Søstrene Grene Buitenleven collectie 2022

De zomer is in aantocht. De avonden worden weer langer en de temperatuur stijgt. De natuur wordt weer wakker uit de winterslaap en dat maakt dat velen weer de tuin onder handen gaan nemen. Daar speelt Søstrene Grene ook dit jaar weer mooi op in met de Søstrene Grene buitenleven collectie van 2022.

In deze collectie staat een gezellige, warme zomeravond voorop. Het ideale moment om je eigen kruidentuintje of moestuintje weer onder handen te nemen. En ook daarvoor bevat deze collectie de mooiste producten.

Ook voor de jongste familieleden heeft Søstrene Grene dit jaar mooie producten ontwikkeld. Denk aan mooi en kleurrijk tuingereedschap voor kinderen. Zo kun je gezellig met het hele gezin de tuin omspitten. Maar ook voor volwassenen kun je goed slagen met stijlvol tuingereedschap.

Heb je nu geen groene vingers? Ook dan is deze collectie iets voor jou! Zo wordt het assortiment uitgebreid met prachtige bloempotten om zo jou tuin (of interieur) een zomerse oppep beurt te geven. Maar ook voor prachtige lantaarns of fel gekleurde kussens kun je dit jaar terecht bij Søstrene Grene. Zo maak jij jou tuin helemaal klaar voor een gezellige avond met jouw favoriete drankje.

De nieuwe Søstrene Grene buitenleven collectie ligt vanaf 7 april 2022 in de winkels. Deze is ook online verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Benieuwd naar meer collecties van Søstrene Grene? Klik dan hier

Bron: Søstrene Grene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *