Review | Chuckfamily

Dit artikel is een samenwerking met Chuckfamily

Het is eindelijk opnieuw tijd voor een review! In december kreeg ik een super leuk mailtje van Wim de Prez. Hij is een Belgische kunstenaar en is op dit moment druk bezig met het maken van spaarpotten. Maar niet zomaar gewone spaarpotten. Het zijn namelijk spaarpotten met een mooie, achterliggende gedachten, en daar houd ik wel van!

De spaarpotten heten Chucks. Het zijn 10 verschillende, met ieder een eigen specifiek karakter en naam. Het is dus een kleine familie aan eigenzinnige spaarpotten. Vandaar natuurlijk ook de ‘Chuckfamily’. Deze worden allemaal, stuk voor stuk, met de hand gemaakt en geschilderd. Ze worden met veel liefde en zorg gemaakt van duurzaam porselein.

Maar wat mij zo aansprak is dat het geen bestaande dieren of vormen zijn, maar eigenlijk een soort zelfbedachte wezentjes. Het doel van deze ‘Chucks’ is om op een leuke manier te sparen, om mensen een lach op het gezicht te bezorgen wanneer je naar een Chuck kijkt. Bij mij is die missie geslaagd en daarom mocht ik één van de Chucks ontvangen.
chuckfamilyEn dit is hem dan, mijn nieuwste ‘familielid’. Dit is ‘Numnum’, is hij niet leuk?! Op de website van de Chuckfamily word Numnum omschreven als zowel een warhoofd als perfectionist. Grappig genoeg zijn dat twee eigenschappen die ik erg herken in mijzelf. Misschien dat ik daarom Numnum ook zo leuk vind.

Maar dit is dus een spaarpot, hij heeft een blauw lijfje met gele stippen. Drie groen/roze pootjes, een rode snuit, en twee enorme ogen. Op de bovenkant van zijn lijfje vind je de gleuf van de spaarpot. Hier kun je dus al je kleingeld makkelijk in bewaren. Aan de onderkant zit een handige dop, die iedereen wel kent, om hem weer open te maken en je geld eruit te halen. Super handig, want het zou eeuwig zonde zijn  om hem kapot te moeten slaan toch?
numnum4 numnum2

En zo kwam Numnum dus bij mij terecht. Ik kreeg hem opgestuurd via de post. Hij zat verpakt in een grote doos, en in  die doos zat de doos met Numnum erin. En zelfs die doos was super leuk! Deze is namelijk helemaal aangepast aan de Chucks. Aan alles is gedacht! Ik werd dus alleen van de verpakking al vrolijk. Dus naar mijn mening is de missie om mensen aan het lachen te maken absoluut gelukt.
chuckfamilyKortom, ik ben super blij met Numnum. Ik word er gewoon heel erg blij van als ik er naar kijk en hij is ook nog eens handig, want ja, dat is een spaarpot nou eenmaal. Ik vond eigenlijk altijd al dat er niet veel leuke spaarpotten te koop waren, maar dezen dus wel! Verder word hij mooi verpakt en is hij super mooi gemaakt en afgewerkt en is het eens iets anders dan een standaard spaarpot.
Naast Numnum zijn er dus nog 9 super leuke Chucks, daarom hier even een groepsfoto zodat jullie kunnen zien welke ‘leukerds’ er nog meer zijn:
chuckfamily
Wil jij nu ook een Chuck, of wil je er eentje cadeau geven, want dat ik ook leuk! Hier kun je ze kopen, voor €30,- per stuk. Wat vinden jullie van deze spaarpotten? Let me know!End

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *