breisels in huis

Interior vs Fashion | Breisels in huis

Dat fashion en interieur trends erg dicht bij elkaar liggen was je waarschijnlijk niet vreemd. In de modewereld gaat het ontzettend snel met trends. En het valt ontzettend op dat de interieur trends snel volgens op die van de fashion industrie.

Een trend die zowel in de fashion en interieur wereld niet te missen is, zijn toch wel breisels. Deze trend gaat denk ik al ruim 1,5 jaar mee. Maar vooral in de winter komt deze extra veel om het hoekje kijken. Best wel logisch, want wat is er nu lekkerder dan een dikke, gebreide trui als het koud is? Juist!

Niet alleen is het lekker warm, maar het ziet er ook gewoon mooi en comfortabel uit. En dit geld voor zowel kleding als interieur artikelen. Nu kun je natuurlijk alles kant en klaar in de winkel kopen, of online bestellen. Maar je kunt het ook zelf maken, als je kunt breien tenminste! Kun je niet breien? Dan kun je natuurlijk altijd je moeder of oma vragen, die kunnen het vast wel. Ik kan je vertellen dat het niet eens zo moeilijk is, en dat het ook nog best leuk is om te doen ook!

En om het maar niet al te moeilijk en serieus te maken, ga ik niet in brei termen praten, maar er zijn ontzettend veel soorten breisteken. Van fijne, tot enorm grove breisels. En waarschijnlijk heb je van beide al wel eens iets voorbij zien komen, maar het zal voorlopig ook nog wel aanwezig blijven in de mode en interieur wereld. Tijd om te leren breien dus!End
breisels in huis


Bronnen:
1. Pinterest 2. Knittingnoodles 3. sfgirlbybay 4. gorsuch 5. myunfinishedhome 6. flaxandtwine 7. wachabuy 8. Pinterest

2 thoughts on “Interior vs Fashion | Breisels in huis”

  1. Beste Inge,
   Bedankt! Echter heb ik geen idee of er een patroon van trui nummer 7 te verkrijgen is.
   Misschien is het een goed idee om even te googelen op grof gebreide truien?
   Liefs,
   Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *