hk living collectie 2016

Nieuw | HK living collectie 2016

Inmiddels zitten we alweer in de tweede maand van 2016. De tijd staat echt niet stil. Het is dus tijd voor de nieuwe collecties, en dit geld natuurlijk ook voor HKliving! Een van mijn favorieten! Let’s have a look!

Hkliving is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2009, en is vervolgens gigantisch snel gegroeid. Volgens de brochure van deze nieuwe collectie voor 2016 heeft HKliving zich laten inspireren door trendy kleuren en minimalistische vormen. De belangrijkste focus dit jaar was het upgraden van de collectie met trendy kleuren en door de collectie een eigentijdse draai te geven.

Ieder jaar wordt er dus een compleet nieuwe collectie gelanceerd. Dit jaar is er bijvoorbeeld een totale nieuwe collectie aan keramiek, maar ook metalen meubelen met een nieuw ontwerp zijn van de partij! Toch mogen de prachtige lampen, bloempotten, tafels en andere accessoires zijn prachtig! Ik was natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar deze collectie, en ik vind alles super mooi! Ben jij ook benieuwd?
hk living collectie 2016 hk living collectie 2016 hk living collectie 2016
But, there is more! Omdat de lente eraan zit te komen is zijn er nu ook extra artikelen aan de collectie toegevoegd. De zogenaamde ‘Spring additions’! Deze mini collectie heeft het thema ‘atelier’ gekregen. Persoonlijk vind ik dit super goed gekozen. Het ‘atelier’ is namelijk een heuse trend op het moment. Het is een collectie bomvol mooie, natuurlijke kleuren en materialen. Vooral de mooie posters vallen op. Deze deden mij een beetje denken aan een biologielokaal van vroeger. Wat vind jij?
Hk living collectie 2016  


Bronnen:
HK living catalogus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *