Piet Hein Eek Vs. Ikea

Piet Hein Eek. Dit is een van de Nederlandse namen die bijna iedereen kent in de interieur industrie. Maar deze ontwerper gaat eens totaal iets anders doen dan iedereen van hem gewend is.

Meubelen gemaakt van oud sloophout, dat is hetgene waar iedereen Piet Hein Eek van kent. In de afgelopen jaren heeft hij natuurlijk meerdere samenwerkingen gedaan met andere ontwerpers, maar deze keer gooit hij het over een hele andere boeg.
Hij is namelijk een samenwerking aangegaan met Ikea, en deze is niet voor een kleine collectie, maar voor meerdere collecties en meerdere jaren. Want Piet Hein Eek wil massaproducten maken die niet aanvoelen als massaproducten. Een erg goed motto zou ik zeggen!

Piet Hein Eek is gevraagd om meerdere collecties aan te leveren voor allerlei soorten meubelen. Van tuinmeubelen tot slaapkamermeubelen en in alle materialen.
De eerste collectie staat gepland voor 2017 en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het duurt dus helaas nog wel even voordat deze (vast super leuke) collecties te koop zijn.

Wel werd er al bekend gemaakt dat de eerste collectie van Piet Hein Eek in het teken zal staan van rotan. Een product dat de laatste jaren echt werkt aan een come-back. Ik ben erg benieuwd!
piet hein eek vs. ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *