paleisje van serena Williams

Binnenkijken | Het nieuwe paleisje van Serena Williams

De top tennisster van het moment, Serena Williams, is ingetrokken in een nieuw huis. Ze heeft een druk jaar achter de rug, want na het winnen van haar 23e Grand Slam titel (terwijl ze al 8 weken zwanger was) is ze nu dus inmiddels ook moeder geworden. Maar in de tussentijd ook nog even verhuisd naar haar nieuwe optrekje… Of beter gezegd het paleisje van Serena Williams.

Samen met haar verloofde is ze ingetrokken in deze, 6 kamer tellende woning met voornamelijk Spaanse invloeden in Beverly Hills. Een huis dat goed past bij dit jonge gezin en dat vooral erg ‘familie vriendelijk’ is. Het huis heeft dus 6 slaapkamers, een grote tuin en genoeg ruimte voor opgroeiende kinderen. Een perfect plekje dus.

In iedere ruimte is er gelet op de details. Alles is super strak afgewerkt, de mooiste materialen zijn gebruik en geen hoekje is onbenut gebleven. En let vooral op de prachtige, groene keuken met donker marmeren blad, hij is om van te smullen! Of die mooie badkamer met losstaand bad.. Ik zou er zo willen wonen! (Dromen mag altijd he… )

Maar willen we stiekem niet even binnen gluren in die paleisje van Serena Williams? Tuurlijk! Daarom hier wat mooie foto’s van hun nieuwe stulpje.

paleisje van serena Williams
paleisje van serena Williams paleisje van serena Williams
paleisje van serena Williams paleisje van serena Williams paleisje van serena Williams
paleisje van serena Williams paleisje van serena Williams
paleisje van serena Williams


Bron:
Elle Decoration, DustyLu Photography

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *