HM home wooncollectie the new palette

Nieuw | H&M Home wooncollectie The new palette

Een nieuw jaar, en dus een hele hoop nieuwe collectie’s! En natuurlijk is daar de H&M Home wooncollectie als één van de eersten van 2018! Dit keer een bomvolle collectie waarbij vooral een stel kleuren centraal staan. En om alvast een tipje van de sluier te lichten, het zijn kleuren die in 2017 al hun intrede hebben gedaan! Benieuwd? Lees en kijk dan snel verder.

De nieuwste collectie van H&M Home is degene die de naam ‘The New Palette’ draagt. Hierin vind je allerlei verschillende producten voor eigenlijk het hele huis. Zo heb je leuke accessoires voor de woonkamer, mooi bestek voor de keuken maar ook mooi beddengoed voor de slaapkamer en zelfs handdoeken voor de badkamer. Kortom een overvolle collectie waarmee je je hele huis in een nieuw jasje kunt steken.

The new Palette collectie kenmerkt zich vooral door de ‘nude’ kleuren. Deze hebben vorig jaar al voorbij zien komen in de beauty en fashion industrie, maar hebben nu ook officieel hun intrede gemaakt in interieurland. Zoals H&M Home de kleuren zelf benoemt: ‘From Blush to Burgundy’. Een prachtig palet met sfeervolle en vooral veel warme tinten.

Zo zie je veel beige, roze, zachte bruinen en her en der een klein uitstapje richting de rood tinten. Een samenstelling daarvan maakt meteen een warme en gezellige uitstraling in het interieur.
Welk product uit deze nieuwste H&M Home wooncollectie vind jij het mooiste?

H&M home wooncollectie the new palette H&M home wooncollectie the new palette
H&M home wooncollectie the new palette H&M home wooncollectie the new palette
H&M home wooncollectie the new palette
H&M home wooncollectie the new palette H&M home wooncollectie the new palette


Bron: H&M Home

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *