NIEUW | Søstrene Grene najaarscollectie van 2016

Ja, het is opnieuw tijd voor een nieuwe collectie. Dit keer is het één van mijn favoriete merken! Vandaag gaan jullie namelijk een aantal beelden zien van de Søstrene Grene najaarscollectie van 2016!

Deze nieuwe najaarscollectie bestaat uit maar liefst 36 nieuwe woondecoratie items en 25 nieuwe producten voor in de keuken. Super leuk! Over het algemeen vind ik altijd alles leuk wat verkrijgbaar is bij Søstrene Grene. De producten zien er namelijk altijd leuk en mooi uit en hebben een goede kwaliteit. Maar ook de prijs is iets wat waarschijnlijk iedereen aan zal spreken, want de meeste dingen zijn namelijk ontzettend betaalbaar!

‘Haal het najaar in huis!’

Voor deze collectie hebben de ontwerpsters (Anna & Clara) zich laten inspireren door een huis uit de jaren 60 dat is ontworpen door een architect. Hier werden ze verliefd op het oog voor detail en het subtiele materiaal gebruik maar ook door de strakke lijnen. Iets wat je veel terug gaat zien in de nieuwe collectie.

Het is een elegante najaarscollectie die de architecturale ideeën uit die tijd weerspiegelt. Zo zul je dus veel neutrale, zachte tinten zien welke zijn gecombineerd met veel matte en diepe kleuren. Maar ook de strakke lijnen zijn duidelijk zichtbaar. In deze collectie vind je producten zoals: lampen, zachte stoffen, keramische voorwerpen, natuurlijk hout en schitterend glaswerk.

Kortom een bomvolle, nieuwe najaarscollectie van Søstrene Grene die voor ieder wat wils heeft. Persoonlijk vind ik vooral de producten voor in de keuken super leuk (vooral dat goudkleurige bestek) maar ook de mooie kussens met de aparte rits is prachtig!

De Søstrene Grene najaarscollectie is verkrijgbaar vanaf 8 September
Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene Najaarscollectie
Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie
Søstrene Grene najaarscollectieSøstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie
Sostrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie


Bronnen:
Søstrene Grene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *