Palmolive gourmet

Review | Palmolive gourmet body butter wash

Ze zijn al best wel een tijdje te koop; de nieuwe body butter wash van Palmolive gourmet. Ik zag ze al een best tijdje geleden voorbij komen in een reclame op tv. Meteen viel mij de mooie verpakking op en ik hoefde er dus niet lang overna te denken en moest ze dus allemaal hebben! 

Palmolive heb ik eigenlijk altijd wel goed gevonden op het gebied van douche gels/washes. Alle varianten ruiken eigenlijk altijd goed en zijn erg betaalbaar. Maar deze 4 nieuwe geuren body butter washes waren nieuw voor mij. De verpakking is net anders dan alle ander palmolive producen, en ook het product zelf heeft een andere look dan dat we gewend zijn.

Ze waren nog maar net uit, en toen ben ik snel naar het Kruidvat, Etos en Albert Heijn gegaan om ze allemaal te scoren (ja de winkels in een dorp hebben een klein assortiment, dus niet alle winkels hebben ze alle 4 te koop hier). Er zijn dus in deze nieuwe lijn 4 verschillende geuren: Chocolate Passion, Strawberry Touch, Peach Delight en Vanilla pleasure. Allemaal heerlijke namen waarbij je ze eigenlijk wel zou willen op eten, maar gelukkig staat er op de achterkant het icoontje dat deze producten niet eetbaar zijn! 😉

De afgelopen tijd heb ik dus alle 4 de nieuwe geuren van Polmolive gourmet getest en gekeken welke ik zelf het fijnste vind. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

Vanilla Pleasure.
Palmolive gourmet Palmolive gourmet
Dit is een hele fijne zachte geur die niet erg aanwezig is, maar je ruikt heel subtiel vanille terug in deze body butter wash. De verpakking is prachtig. Hij is als het ware mat en doorzichtig waardoor je het product aan de binnenkant ziet zitten. Zo weet je dus precies hoeveel je nog hebt. De substantie van de body butter wash is erg zacht en voelt inderdaad een beetje aan als een body butter maar dan vloeibaarder. Hij begint goed en snel te schuimen wanneer hij in contact komt met water wanneer je hem aanbrengt. De geur blijft constant zacht vanille achtig, en ook na het douchen kun je de geur een beetje ruiken. Wel was mijn huid ontzettend zacht na het gebruik van deze body butter wash! +1 Dus!

Strawberry Touch
Palmolive gourmet IMG_1663
Dit is wel een van mijn favorieten. Ik ben gek op alles wat naar aardbeien ruikt en smaakt, dus ook deze viel erg bij mij in de ‘smaak’. Hij is zachtroze van kleur en ook hier vind ik de verpakking er weer prachtig  uit zien. De geur is bij deze zeker meer aanwezig dan bij de vanille. Hij ruikt niet naar regelrechte aardbeien, maar meer een beetje naar een aardbeien milkshake. Iets wat ik persoonlijk niet erg vind, want ook dat vind ik ook heerlijk. Ook deze, net als de vanille pleasure, begint snel te schuimen en brengt fijn en zacht aan. Mijn huid was na gebruik erg zacht en rook ook heerlijk naar deze fijne aardbeien geuren.

Chocolate Passion
IMG_1644 palmolive gourmet
Persoonlijk was dit mijn minst favoriet. Wanneer je de dop open maakt komt meteen een heftige cacao geur naar boven. Zelf ben ik hier geen fan van, maar ik wilde hem wel testen. Wat ik gek vond was dat de body butter wash zelf veel lichter van kleur is (bijna karamel kleur) dan hoe het er uit ziet in de fles. Wel begon ook deze snel te schuimen en was mijn huid ontzettend zacht en heeft mijn huid zeker een hele dag naar deze geur geroken. Hij doet dus zeker zijn werk goed, maar ik vind de geur gewoon niet fijn..

Peach Delight
palmolive gourmet IMG_1662
Wauw, dit is wel mijn absolute favoriet van deze 4 geuren. Hij ziet er niet alleen heerlijk zomers uit, maar hij ruikt ook gewoon heerlijk! Hij maakt mijn huis (net als de andere 3) super zacht, en met deze geur ruikt ook mijn huid de hele dag naar perziken. De geur is zeker heerlijk fruitig met vooral veel perzik geur. Ik vind deze body butter wash gewoon super! Hij heeft de looks, de geur is heerlijk en hij werkt perfect! Voor mij een dikke 10!

Peach Delight it is!

Samen gevat: Peach Delight heeft voor mij gewonnen als het gaat om mijn favoriet. Vanilla Pleasure en Strawberry Touch vind ik ook heerlijk, maar de Chocolate Passion is voor mij minder.. Deze had voor mij er niet bij gehoeven, maar er zullen ongetwijfeld mensen zijn die die geur heerlijk vinden. Smaken verschillende gelukkig 😉 Alle 4 maken je huid heerlijk zacht en zorgen er ook voor dat huid lekker gaat ruiken. Ik ben er super tevreden over!

De Palmolive Gourmet collectie kun je bij verschillende supermarkten en drogisterijen kopen (ook online) voor €3,49 per stuk. Maar Palmolive is erg vaak in de aanbieding, dus je zult niet vaak de volledige prijs hoeven te betalen.

Palmolive gourmet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *