citymokken

Vondst #22 | Citymokken bij Xenos

Jaaaaa! Weer een super leuke nieuwe vondst gedaan! Ik weet niet meer precies waar ik deze voor het eerst heb gezien, maar ik ben ze zeker niet vergeten. Ik heb het over de nieuwe citymokken die je bij Xenos kunt kopen! Helaas zijn niet alle ‘steden’ van Nederland verkrijgbaar, maar misschien zit jou woonplaats er wel bij.

Deze toffe citymokken zijn dus verkrijgbaar bij Xenos voor maar €3,99 per stuk. Deze zijn gemaakt van wit porselein en hebben een aantal herkenbare bezienswaardigheden als opdruk. Hoe leuk!! De steden die nu verkrijgbaar zijn zijn: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam (+ Engels), Groningen, Leiden, Delft, Heerlen en Alkmaar.

De mokken hebben een inhoud van 350ml en zijn 10cm hoog. Een lekkere grote mok dus om je koffie, thee of andere lekkere koffiespecialiteit uit te drinken. Je kunt ze natuurlijk lekker voor jezelf kopen, maar ze zijn ook super leuk om cadeau te geven. En jammer genoeg zijn dus niet alle steden verkrijgbaar, maar wie weet komen die er ooit nog bij! Het geeft in ieder geval wel het gevoel alsof je de steden van de elfstedentocht aan het sparen bent, maar dan net even anders.

Zit jullie stad er tussen? Het boerendorpje waar ik woon niet, maar dat had ik natuurlijk ook niet verwacht! 🙂 Je koopt deze mokken in de Xenos winkel of online.

citymokken citymokken citymokken
citymokken citymokken

 

 

 

 

citymokken

 

 

 

 

 


Bron:
Xenos

1 thoughts on “Vondst #22 | Citymokken bij Xenos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *