Hazy Havana Primark

NIEUW | Hazy Havana Collectie van Primark

Ik kan het niet ontkennen dat ik stiekem wel een beetje gek ben op de Primark. Zodra ik in de buurt ben van 1 van de filialen wil altijd maar wat graag even binnen koekeloeren. Ze hebben zoveel leuks voor zachte (en dus ook leuke) prijsjes! Maar er zit dus ook een nieuwe collectie voor de herfst/winter van 2016 genaamd: Hazy Havana!

Hoewel ik meer een fan ben van de donkere, gezellige en kerst achtige collecties in het najaar is deze collectie het tegenovergestelde! Het is een collectie met zowel een zomerse naam als een zomers uiterlijk! Je vind in deze collectie, net als in alle andere collecties van Primark, vooral accessoires. In de Hazy Havana collectie vind je veel zomerse en vooral veel pastel kleuren en veel (bijna) ouderwetse printjes.

En ondanks dat ik dit soort collecties vaak niet zo leuk vind voor het najaar, vind ik de producten wel super leuk! En wie zegt dat je ze per se moet gebruiken in het najaar? In de zomer zijn ze ook prachtig!
In deze collectie vind je dan ook veel verschillende producten. Zoals de wel bekende geurkaarsen (waar ik dol op ben) maar dan met nieuwe geuren, lampjes, kussentjes, dekens en noem maar op!

Ik ga binnenkort zeker even kijken bij de dichtstbijzijnde Primark om te kijken wat ik misschien kan scoren van deze super toffe collectie. Wat vinden jullie van deze Hazy Havana Primark Home collectie?

hazy havana hazy havanahazy havanaHazy havanaO die gouden flamingo! En die poezen mok! En wat is dat voor grote paperclip? Zo veel leuks!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *