ScentCrush

Nieuw | ScentCrush by Scentchips

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op lekkere geuren. Ik heb dan ook eigenlijk altijd geurbranders of geurkaarsen aanstaan. Daarom was ik ook ontzettend enthousiast toen ik zag dat Scentchips een nieuw product op de markt heeft gebracht.

ScentCrush is dan het mooie product dat toegevoegd is aan het assortiment van het merk Scentchips. Maar wat is dit nu eigenlijk? Simpel gezegd kun je met ScentCrush je eigen geurkaars in elkaar knutselen. Niet alleen lekker om aan te ruiken dus, maar je bent ook nog eens creatief bezig! Dit product kun je zowel in een starterspakket als in losse delen kopen. Voor een zelf gemaakte kaars heb je natuurlijk een potje, lonten en de scentcrush nodig. Dit kun je allemaal verkrijgen via Scentchips.

Als eerste moet je een mooi potje nemen, hier zet je de lont in en vervolgens kun je de Scentcrush rondom de lont in het potje doen. De ScentCrush kun je vergelijken met de welbekende waxmelts, maar dan helemaal gecrushed! Deze kun je krijgen in maarliefst 15 verschillende geuren! En nu hoef je natuurlijk ook niet 1 geur of kleur in een potje te doen, je kunt ze ook leuk mengen! Zo is het altijd een verassing wat je gaat ruiken.

Ik vind het in ieder geval een leuk product! Ik heb het zelf nog niet getest, maar misschien komt dat nog. Je kunt Scentcrush in ieder geval kopen bij de verschillende verkooppunten of via de webshop. De lonten kosten €1,- per 2 stuks en de crush kost €5,95 per geur/kleur.


Bron:
www.worldofScentchips.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *