luxe details

Nieuw | H&M Home: Luxe Details

Het is altijd leuk om te zien dat er weer een nieuwe H&M Home collectie is! Het is nu namelijk weer zover! De collecties zijn altijd super mooi en leuk geprijsd (ook niet onbelangrijk). Dit keer staat de nieuwe collectie in het teken van Luxe Details.

Onlangs schreef ik een voorspelling voor dit najaar. Misschien heb je deze wel gelezen! Mijn voorspelling voor dit najaar is namelijk dat we vooral de kleur donkerblauw terug gaan zien. En laat deze nieuwe collectie van H&M Home daar nu juist helemaal vol mee zitten. Zou ik dan toch gelijk hebben?

De collectie bestaat zoals altijd uit veel leuks. Maar in de ‘luxe details’ collectie vind je vooral veel kussenhoezen. Voornamelijk gemaakt van fluweel in de mooiste en diepste kleuren. Variërend van donkerblauw tot donkergroen met zelfs zo af en toe een gouden ‘detail’: prachtig!

Naast de vele kussenhoezen zijn er ook bijpassende, fluwelen plaids in bijvoorbeeld bordeaux rood. Maar ook veel matzwarte of juist gouden accessoires. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, vazen en kaars houders.
En vooral de combinatie van deze diepe, donkere kleuren en goud is werkelijk prachtig. Het straalt pure luxe en elegantie uit.

De nieuwe collectie Luxe Details shop je natuurlijk hier -> Luxe Details

Zullen we maar snel kijken naar de prachtige foto’s?
Luxe Details Luxe Details
Luxe Details Luxe Details
Luxe Details Luxe Details


Bronnen:
H&M Home: Luxe Details

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *