metallics in huis

Inspiratie | Haal metallics in huis

Attentie voor alle dames onder ons die ook maar een beetje van make-up houden. Waarschijnlijk is je de gigantische hype over alle ‘metallic’ achtige make-up niet onopgemerkt gebleven.. Mij in ieder geval niet! Maar naast dat het populair is in de make-up branche, ga je het de aankomende tijd ook meer in het interieur zien. Met andere woorden: haal metallics in huis!

Ondanks dat zowel in de make-up branche als de modewereld en ook interieur land de matte kleuren nu nog helemaal hot zijn, zie je ondertussen ook de metallics ontzettend veel opkomen. Veel merken komen de laatste tijd met nieuwe producten en collecties uit waar zowel matte kleuren als metallics te zien zijn.

Glitter all over

Misschien heeft het iets te maken met het feit dat het najaar er aan zit te komen, en dus ook de eerste kerstcollecties binnen komen rollen.. Dit is natuurlijk de tijd van het jaar voor mooie, sprankelende kleuren en producten. Glitter all over, maar natuurlijk is metallic dan ook iets wat niet mag ontbreken.

En zoals ik al zei zie je het dus ook terug komen in de laatste, nieuw gelanceerde collecties in de interieur wereld. Zoals bijvoorbeeld de nieuwste collectie van H&M Home! Veel donkere en diepe kleuren gecombineerd met knallend metallic goud. Het straalt pure luxe en elegantie uit. Precies wat we willen in het najaar natuurlijk!

Nu is het bijna onmogelijk (en ook niet echt mooi) om een hele wand een metallic kleur te geven. Er zijn genoeg mooie accessoires te vinden met een mooie metallic kleur. Vooral veel goud, koper, rose goud en zilver/staal. Haal dus subtiele metallics in huis voor dit najaar!
Metallics in huis Metallics in huis
metallics in huis Metallics in huis
Metallics in huis Metallics in huis
Metallics in huis Metallics in huis


Bronnen:
Kopafbeelding: Oliver Bonas
1. Mylittleitch.tumblr 2. Decouvrirdesign 3. Buzzfeed 4. Fourseasons
5. Notonthighstreet 6. Etsy 7. Refinery29 8. Pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *