lampen van Fatboy

Mierzoete lampen van Fatboy

Onlangs was Maison&Objet in de prachtige stad Parijs! Dit is een van die momenten in het jaar dat alle grote namen in de Interior Industrie bij elkaar komen en vaak hun nieuwste collecties presenteren. Zo ook voor Fatboy!

Velen zullen de naam Fatboy herkennen van de wereldberoemde zitzakken. Maar Fatboy is in de afgelopen jaren meer geworden dan het merk achter de zitzak. Al een aantal jaren heeft Fatboy ook verlichting in het assortiment, maar de nieuwste variant is wel erg speciaal.

Het zijn namelijk allemaal verlichting gemaakt van gekleurd, doorzichtig glas. Het zijn allemaal super vrolijke, en mierzoete kleurtjes. Het leuke is, dat deze collectie werd gelanceerd in een heuse snoepwinkel op Maison&Objet, hoe toepasselijk!
De lampen van Fatboy kun je krijgen in een hanglamp. Een soort doorzichtige bol in allemaal verschillende kleuren. Ook een tafellamp die iedereen kent heeft een nieuw jasje gekregen, maar hij is echt heel erg leuk. Maar je kunt ook je eigen lamp samenstellen. Het zijn eigenlijk allemaal bollen in verschillende kleuren en vormen waar je zelf een volgorde van kunt maken. Er zijn wel een biljoen verschillende lampen samen te stellen. Zo is er nooit een gelijk! Leuk toch?!
Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van Fatboy
fatboy fatboy1 fatboy2 fatboy3 fatboy4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *